- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sancaktepe’de Öğretmenlerle Buluştu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Ziya Hoca İle İstanbul Buluşmaları” kapsamında İlçemizde görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

20 Haziran Perşembe günü Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programa Belediye Başkanımız Av.Şeyma Döğücü, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu ve öğretmenler katıldı.

Bakan Selçuk yaptığı konuşmada Eğitimi dert edindiklerini ve 2023 Vizyonu doğrultusunda önemli işler başaracaklarını ifade ederek, “Buradayız, İstanbul’dayız. Sancaktepe’deyiz.Tüm şehirlerdeyiz ve hep birlikteyiz. Öğretmenlerimiz ne tür hizmetlerle karşılaşırsa karşılaşsınlar bazı imkânları oluşturabiliyoruz, bazılarını oluşturamıyoruz. Bu ülkede yaşayan bütün çocuklarımızın gelecek hayalleri için bir şeyler yapmak zorundayız. Ben bütün katkılarınız, emekleriniz ve döktüğünüz terler için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Eğitimde uygulama noktasında bir şeyler yapmak zorunda olduklarını vurgulayan Selçuk, “Vizyon 2023’le hep beraber inşallah eğitimi omuzlayacağız. Burası Türkiye’nin merkezi, kalbi, atardamarı… Eğer siz burada bir mesafe alırsanız bizim Ankara’dan yazı yazmamız, talimat vermemiz çok önemli değil. Sadece yazı yazmanın bir anlamı yok. Yazıyı biz sizin kalbinize yazmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Programın ardından Bakan Selçuk ve beraberindeki heyet Belediye Başkanımız Av.Şeyma Döğücü’yü makamında ziyaret ederek yeni dönemde çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.