- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

MUAMMER ÇELEBİ:YAPTIKLARIMIZ,YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR.

Cumhuriyet Halk partisi Kartal ilçe Başkanı Muammer Çelebi’yi ziyaret ettim.Çelebiyi ziyaretim sırasında CHP ‘nin yaklaşan İlçe kongre sürecini değerlendirdik…

Yakın zamanda basınla biraraya geleceğini ifade eden Çelebi, Kartal İlçesinde yapılması planlanan kongre seçimleriyle ilgili kısa bilgiler verdi..

Çelebi: Partimiz 31 Mart ve 23 Haziran 2019 seçimlerinde önemli bir başarı yakalamıştır.
Ben İlçe Başkanlığım sürecinde yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte,seçim sürecini partimize yakışır şekilde yürüttük. Göreve geldiğimiz günden itibaren Kartal ilçesinde örgütü biraraya getirdik .

Ayrıştırmadan ,kırgın ,küskün bütün partililerimizi kucakladık.Kimse Kartal ilçe Başkanlığının bir lira borcu var diyemez, 3 seçim geçirmiş olmamıza rağmen borcumuzda yok , kasada paramızda var..

İlçe Başkanlığı adaylığı sürecimde ,İlçe Başkanlığı binası vad etmiştim,yine sözümün arkasındayım yeniden ilçe Başkanlığı görevinde olayım , yada olmayayım Kartal’da CHP’ nin İlçe binası kazanması noktasında elimden geleni yapacağım.

Beni üzen bir noktayı söylemeden geçemeyeceğim 25 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi olarak Istanbul Büyük şehir belediyesi alınmış ,31 Mart seçimlerinde yerelde başarı sağlanmış ,23 Haziranda demokrasi şöleni yaşanmış, Aydınlık günlerin temeli atılmış ,şimdi önemli olanın bu olduğunu düşünüyorum, ilçe binası gerekli ve ihtiyaç bunu bende söylüyorum ve istiyorum taktir edersinizki 3 önemli seçim atlattık .

Gecemizi gündüzümüze kattık ,Ülkede Ekonomik sıkıntılar hatsafada,Eğitim sistemi çökmüş durumda ,İşsizlik sorununa hiç değinmiyorum ortada ,böyle önemli sorunlarımız dururken ,İlçe binası ne kadar önemlidir bunuda Kamu oyunun taktirine bırakıyorum …

Kartal İlçe binası gerekli bir ihtiyaç buradan yeniden yineliyorum ,ifadelerini kullanan Muammer Çelebi sözlerine Ilçe kongre takvimiyle devam etti..
Çelebi , Kartal ilçesinde Mahalle delege seçimleriyle ilgili takvim İlçemizde henüz belli olmadı.
Ülkede parti içi demokrasiyi yaşatmaya çalışan tek parti olan Cumhuriyet Halk partisi Kartal ‘da mahalle delege seçimleri üyelerimizin katılımı ile kaldığı yerden devam edecektir. Kesin olmamakla birlikte 17 Kasımla 24 Kasımda yapılması planlanan delege seçimleri ile ilgili kesin bilgi 14 Eylülde İlin netleşmesi ve bize ulaşmasıyla belirlenecek. Kesin tarihi ileriki günlerde basınla yapacağımız toplantıda açıklayacağız.
Bugünden sonra biz yüreklere ve gönüllere dokunmaya devam edeceğiz..Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım ,İlçe kongre sürecinin partimize yakışır şekilde geçmesi için ne gerekiyorsa yapacağız…
Bugünden sonra,yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır ifadeleriyle sohbeti noktaladı…

HABER:NURAY YILMAZ