MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “MUHTAR MEMİŞ DİKİLİTAŞ,BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI”
“MUHTAR MEMİŞ DİKİLİTAŞ,BİR AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI”

Dünyayı ve Türki’yeyi etkisi altına alan (Kovid-19)Koronavirüs salgınıyla birlikte 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı geldi.

Koronavirüsü salgınıyla mücadelede elini taşın altına sokan Kartal Cevizli muhtarı Memiş Dikilitaş’tan açıklama geldi.

Dikilitaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bir aylık maaşını ihtiyaç sahibi bir vatandaşa bağışladığını açıkladı.

İşte Dikilitaş’ın o açıklaması;


Bir yıl önce bugün yeni bir seçimi geride bırakmıştık. Siz değerli komşularımın, dostlarımın, kardeşlerimin, büyüklerimin, sevdiklerimin ve ailemin desteği ile Cevizli’de yine yeni bir Tarih Yazdık.
Kartalda tüm mahalleler arasında en yüksek oy oranına sahip muhtar oldum. Bana ve ekibime vermiş olduğunuz bu tarihi desteğe karşı mahcup olmamak için inanın her gün büyük özveri ve sevda ile çalışmalarımızı yapıyoruz. Cevizli mahallemize hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz. Bundan sonra da en üstün gayret, samimiyet, özveri ve sevgi ile mahallemiz için çalışmaya devam edeceğiz.
Sıkıntılı günleri yaşadığımız bu dönemde ihtiyaç sahibi komşularımızın, 65 yaş üstü annelerimizin, babalarımızın, amcalarımızın, teyzelerimizin 24 saat hizmetinde olacağız .

ÖNEMLİ DUYURU:

Bu Tarihi günde 1 AYLIK MAAŞIMI mahallemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bağışlıyorum. Sizleri de duyarlı olmaya davet ediyorum.
Değerli komşularım bilinmesini isterim ki her yıl bu tarihte 1 AYLIK Maaşımı ihtiyaç sahipleri için bağışlayacağım.
Evde kalın, sağlıkla kalın, hoşça kalın ifadelerini kullandı.

📆 01 Nisan 2020 Çarşamba 00:05   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir