MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Necdet Çam,Tüm Merak Ettiklerinize İçtenlikle Cevaplar Verdi “
“Necdet Çam,Tüm Merak Ettiklerinize İçtenlikle Cevaplar Verdi “

ÖZEL NECDET ÇAM EĞİTİM KURUMLARI
“MODERN EĞİTİMİN MERKEZİ”


“NECDET ÇAM EĞİTİM KURUMLARI SEKTÖRÜNDE LİDER”
Başarılı eğitim kurumu Necdet Çam Eğitim Kurumlarındaydık bu gün..
Gerçekten modern,pandemi kurallarına tamamiyle uyan ve deneyimli kadrosu ile çocuklarınıza en büyük hediye olarak sunacağınız bir ortam.


Çocuklarınızın geleceğini düşünuyorsanız eğer doğru adres Necdet Çam Eğitim Kurumları…
Bu güzel ve donanımlı eğitim yuvasının kurucusu Necdet Çam’la güzel bir söyleşi gerçekleştirdik…
Sayın Çam sorularımıza içtenlikle cevap verdi.

*Necdet Çam,böylesine önemli bir kurumun kurucusunuz öncelikle sizi tanıyabilirmiyiz…

  • 1976 Erzincan doğumluyum,2015 yılından bu güne eğitim sektöründeyim.
    *Özel Necdet Çam eğitim kurumları ne zaman kuruldu ?
    2015 yılında Nevzat Çam ile beraber eğitim sektörüne girdik. 2016 yılında Özel Çam Kolejinin açılıması ile beraber ben eğitim hayatıma tek başıma devam etmeye karar verdim ve Necdet Çam Eğitim Kurumları ile eğitim hayatım başladı.
    O dönemde Orta okul LGS eğitimi ve Üniversiteye hazırlık kursları olarak başladık. 2018 yılından itibaren şu an içinde bulunduğumuz binada başladık.
    Burada da Orta okul ve Lise eğitimimlerimiz ve Üniversiteye hazırlık kurslarımız var.
  • Eğitim sektörüne girmeye nasıl karar verdiniz ?
    -Bu işe başlarken amacımız Kartal’da eğitim sistemine ve öğrencilerimize katkı sunmak daha başarılı bir eğitim kurumu ile hizmet vermekti.
    Kartal’da bu anlamda büyük bir açık vardı ve Nevzat Hocamın başlattığı bu eğitim hizmetine bizlerde değişik branşlarda katkıda bulunmak için yola çıktık ve Kartal’ın en başarılı eğitim kurumlarından olduk.
  • Buradan şunu anlayabilirmiyiz, eğitim sektörüne sadece ticari amaçla girmemişsiniz…
    -Tabiki aynen dediğiniz gibi,önceliğimiz daha başarılı bir eğitim kurumu olmak ve buralardan mezun olan ve üniversite’lere giren öğrenciler görmekti ve biz bunu başardık,başarmaya da devam edeceğiz.
    Bir çok okulumuz da, Hüseyin Saim Ekim Okulu,Milli Eiğitim Vakfı,Borsa istanbul,Türk Kızılayı Anadolu lisesi gibi okullarımıza ticari olarak kazandığımız paralar ile okullarımıza katkılar sunduk, çocuklarımızın eğitim şartlarına bir nebzede olsa faydalı olmaya çalıştık.
    *Dersanalerin kapanmasından doğan açığı kapatabildinizmi…
    -Aslında sadece isimler değişti yaptığımız iş aynı ve biz bu açıkları kapatmaktan ziyade daha da fazlasını verdik diyebiliriz…
    *Pandemi sürecini nasıl yaşadınız,ne tür önlemler aldınız ?
    -Pandemi sürecinde hiç alışık olmadığımız bir eğitim sürecine geçtik,çok hızlı bir şekilde koordinasyonu sağlayarak Online eğitime geçtik.
    Bu süreçte hiç bir düzenimizi bozmadan aynı sınıf mevcutlarımızla, aynı ders saatlerinde Online derslerimizi verdik ve bu süreci başarılı bir şekilde tamamladık.
    Covid sürecinde bu hastalığa yakalanan öğrencilerimizi derslerimizden geri bırakmadık ve Online eğitim olarak onlara desteğimizi sunduk.
    Sınıf kapatma sürecimiz olmadı ve gereken önlemlerimizi alarak eğitimlerimizi sürdürdük.
    Hes kodu uygulamamız, hijyen şartlarımızın arttırılması,ateş ölçer aletlerimiz gibi hastalığı önleyici tedbirlerimizi arttırdık.
    *Covid sürecinde çocukların psikolojik olarak etkilenmeleri ile ilgili ne gibi tedbirler aldınız yada destek sundunuz ?
    -Bu süreçte rehberlik hocalarımız devreye girdi ve öğrencilerimizin davranışarındaki olumsuzlukları onlarla aşıyoruz, aştıkta…
  • Atalar mahallesi Kartal’da bulunan okulunuz da bazı şeyleri aşmış ve kanıtlamışsınız, sanırım Yakacıkta yeni bir şubeniz açılıyor biraz da ondan bahsedebilirmisiniz…
    -Necdet çam Eğitim kurumları olarak Atalar Mah. Şehit Ayhan Arslan Cad. No:1/3 Kartal – İstanbul adresinde dört yıldır hizmet vermekteyiz,33 farklı orta okuldan öğrencimiz var, Sancaktepe’den tutun Bostancıyai oradan tutun Tuzlaya kadar öğrenci portföyümüz var.
    Yakacık bölgesi de çok talep olan bir alan ve öğrencilerimiz kurslarımıza gelirken servis kullanmak zorunda kalıyor ve bir kurs düşününki öğrencileri servisle geliyor bu bizim için çok büyük bir başarı ve Türkiye de daha bir benzeri yok bu durumun.
    Yakacık’ta çok büyük bir talep olduğu için ve Kartal’da ki okulumuz da da yer kalmayınca Yakacıkta yeni okulumuzu açtık ve kayıtlarımız başladı ve 2022 ve 2023 eğitim yılında faaliyetimize başlayacağız.
    Kartal’daki eğitim kurumlarımızda olan eğitimin aynısı hatta daha iyisi yeni okulumuzda olacak bunuda buradan sevgili velilerimize bildirmiş olalım.
    Kartal’daki başarılı eğitim ve öğretim kadromuzun aynısını Yakacıktaki yeni okulumuzada taşıyacağız.
    Yakacıktaki okulumuz, Kartal’a nazaran biraz daha küçük olduğu için öğrenci sayımız 250 civarında olacak.
    Bizim tüm eğitim kurumlarımızda öncelikli amacımız kaliteli eğitim ve başarıya ulaşmış öğrenci sayımızın artması bu yüzden açtığımız her yeni eğitim kurumunda yegane amacımız budur…
    Yakacıktaki okulumuz Cumhuriyet mah.Kartal cad.No:61/1Kartal-İstanbul adresindedir, kayıt kabulmüz başlamıştır eğer sizde evlatlarınızın geleceğini düşünüyorsanız kapılarımız sizlere haftanı her günü açıktır…

*Necdet bey bizlere zaman ayırdığınız için sizlere çok teşekkür ederiz,buradan gönül rahatlığıyla şunu diyebiliriz sevgili okuyucularımız eğer sizlerde eğitim dünyasında emin adımlarla ve hep bir adım önde yürümek istiyorsanız adres belli, ”NECDET ÇAM EĞİTİM KURUMLARI”

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 19 Şubat 2022 Cumartesi 12:42   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir