MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » Oya Turan son yolculuğuna uğurlandı
Oya Turan son yolculuğuna uğurlandı

Avcılar Belediyesi’nin emektar meclis üyesi Oya Yıldırım Turan son yolculuğuna uğurlandı. Turan,  Avcılar Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen törenin ardından Garip Dede Cemevi’nden son yolculuğuna uğurlandı.

Avcılar Belediyesi’nin emektar meclis üyesi Oya Yıldırım Turan son yolculuğuna uğurlandı. Turan,  Avcılar Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen törenin ardından Garip Dede Cemevi’nden son yolculuğuna uğurlandı.

Son Yolculuğunda Sevenleri Yalnız Bırakmadı

Yaklaşık bir yıldır kanser tedavisi gören Avcılar Belediye Meclis Üyesi Oya Yıldırım Turan hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Turan için Avcılar Belediye Başkanlığı önünde  ve Garip Dede Cemevi’nde  tören düzenlendi. Çok sayıda seveni Turan’ı son yolculuğunda yalnız bırakmazken törene; CHP İstanbul Milletvekilleri; Ali Şeker ve Emine Gülizar Emecan,  Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Kaymakamı Kemal İnan,  CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas, Avcılar Belediye Meclis Üyeleri ile çalışanlarının yanı sıra birçok siyasi parti temsilcisi de katıldı.

“Avcılar’a hizmetleri için teşekkür ediyoruz”

Yapılan törende bir konuşma yapan Avcılar Kaymakamı Kemal İnan; “Burada kendisine ve yakınlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Avcılara hizmet etmiş, Avcılar’ın derdiyle dertlenmiş, Avcıları sevmiş ve Avcılar insanına da gönül vermiş ve bunu da hizmetleri ortaya koymuş bir insan kendisini rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

📆 16 Mayıs 2022 Pazartesi 00:37   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir