- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

ÖZGÜR DOĞAN,ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİ BİZLERE EN BÜYÜK ARMAĞAN OLDU

Hakkari’de köy okulunda Öğrencilerin Müzik aletleri sevinci.

Hakkari Yüksekova köy okulunda öğrencilerin tahtadan müzik aletleri yaptıkları ve müzik derslerini bu müzik aletleriyle çalıştıkları sosyal medya hesaplarından paylaşılmıştı..

Paylaşımı farkeden Kartal Hürriyet Kültür Merkezi koordinatörü, Kartal Belediyesi THM koro şefi ,Müzisyen Özgür Doğan’ın başlattığı kampanya neticesinde Hakkari Yüksekova Köy okuluna çok sayıda Müzik aletleri gönderildi..

Kampanyayla ilgili Özgür Doğanı ziyaret ettik.Doğan’dan kısa bilgiler aldık..

Özgür Doğan konuyu şu sözlerle anlattı;Paylaşımı gördüğümde çok etkilendim ,önce doğru olup olmadığını araştırdım köyde müzik öğretmenine ulaşarak destek olmak istediğimi söyledim Öğretmenimiz önce inanamadı ,çünkü çok söz verilmiş yerine getirilmediğini ifade eden Doğan sözlerine destek olanlara teşekkür ederek devam etti.

Özgür Doğan ben bu kampanyada Müzik aletleri için desteklerini esirgemeyen,Sader Yılmaz,Akmen saz evi ,Atalar Halk Kütüphanesi evi sorumlusu ,Unkapanı Çetin Limoncu,Diyar saz evi,Yusuf Karapınar’ a çok teşekkür ediyorum..Müzik aletleri öğrencilere dağıtıldı. Okulun öğrencileri ilk kez gördükleri müzik aletleri ile ders işlemenin sevincini yaşadı bizlerde çocukların sevinciyle mutlu olduk dedi..

Sınıfta ilk kez müzik aletleri ile ders işleyen öğrencilere, ilk olarak enstrümanlar tanıtıldı. Öğrenciler müzik aletleri ile ders işlemenin sevincini yaşadı. Müzik öğretmeninin gönderdiği fotoğraflarda öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi ..

Haber ;NURAY YILMAZ