MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » Özkan Özdemir’den Cevap Gecikmedi .
Özkan Özdemir’den Cevap Gecikmedi .

Cumhuriyet Halk partisi Kartal ilçe Kongre seçimlerinde sona yaklaşırken ,adaylarda kendilerini kamu oyuna tanıtyılar .CHP Kartal İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Efendi Argunşah’ın medya ve basın mensupları ile buluşması sırasında ,Kartal belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’in desteğini istemeyen tek aday benim ifadelerine ,adaylardan cevap gecikmedi .

Cumhuriyet Halk partisi Kartal İlçe Başkan adayı genç siyasetçi Özkan Özdemir, Efendi Argunşah ‘a cevap verdi .Özdemir açıklamayı yazılı olarak yaptı .İşte Efendi Argunşah’a Özkan Özdemir ‘in cevabı ;

CHP Kartal İlçe Örgütümüzün çok kıymetli delegeleri ve Kartal Kamuoyuna,
Bugüne kadar gayet centilmence götürdüğümüz, parti kamuoyunu tahrik etmeden yürüttüğümüz İlçe Başkan Adaylığı yarışında, dün adaylardan Sayın Efendi Argunşah’ın yapmış olduğu açıklamasındaki;
“Belediye başkanından onay almayan tek adayım ben. Yani herkes gitmiş görüşmüş olabilir ama başkana gidip onay almayan tek aday benim”
ifadesi gerek kamuoyunda gerek parti üyeleri ve delegeleri nazarında şaşkınlık yaratmış ve tepki ile karşılanmıştır.
Sayın adayın hedef haline getirdiği, Kartal Belediye Başkanımız ve bizim de yol arkadaşımız olan Sayın Gökhan Yüksel ne tasdik ne de namzet belirleme merciidir. Belediye Başkanımız örgütümüzün içinden çıkmış, Kartal’ın en değerli siyasi makamına yine bu örgütün desteği ile ulaşmış hepimizin ortak değeridir.
Kendisinin adını partinin herhangi bir koltuğuna oturmak adına kullanmak ne bizlerin ne de Sayın Argunşah’ın haddi değildir.
Her aday çıkmaza girebilir, beklediği oy potansiyeline ulaşamayabilir. Bunu anlarız. Sonuçta bu yarışmanın içinde kazanmak kadar kaybetmek de var.
Ancak, içine düştükleri çaresizlikte ortaya konulan bu gibi tavır ve sarf edilen sözler en başta Sayın Gökhan Yüksel’i hedef haline getirir ki bu süreçte kaçınmamız gereken de bu olmalıdır.
Parti içi mücadeleye değerlerimizi karıştırmadan bu sürecin tamamlanması en büyük dileğimizdir.
Seçim kazanmak uğruna herkesi hedefleştiren bu anlayışı parti kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Özkan ÖZDEMİR
CHP Kartal İlçe Başkan Adayı

📆 05 Ocak 2020 Pazar 21:09   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir