MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Eğitim, Kartal, Manşet » ÖZLEM BULUT ÖZLEM DUYULANI YAPTI
ÖZLEM BULUT ÖZLEM DUYULANI YAPTI

Kartal Topselvi Mahallesi’nde bulunan Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz İlköğretim Okulunu Kartal Belediye Meclis Üyesi Özlem Bulut ziyaret etti.

Okul ziyaretini sosyal medya hesabından duyuran Özlem Bulut’un paylaşımının altına Şehidimiz Üsteğmen Gökhan Yavuz’un babası Hikmet Yavuz çok duygulandıran bir yorum yazdı.

Yorumda şehit oğlunun okuluna gösterdikleri ilgiden memnuniyetini dile getirerek Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ve Meclis Uyesi Özlem Bulut’a teşekkür etti.

Yorumunda şu ifadelere yer veren Şehit Babası Hikmet Yavuz : ” Özlem Hanım Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz oğlumun okulu.ile ilgilendiğiniz için Gökhan Başkanıma ve siz çok değerli Özlem hanıma ben şehidin babası Hikmet Yavuz ve annesi Emine Yavuz.çok çok teşekkür ederiz.Allahım sizi ve sizler gibi iyi insanları korusun sonsuz selamlar” Sehit babasına Özlem Bulutta “Şehidimiz Üsteğmen Gökhan Yavuz’u rahmetle anıyorum. Allah mekânını cennet eylesin, nur içinde yatsın. Siz değerli anne babasının da ellerinden öpüyorum ” yazarak duygularını belirtti.

Özlem Bulut sosyal sorumluluk projelerinde adından sıkça söz ettiren bir Meclis Üyesi. Meclis Üyeliğinden öncede aynı okulda 2 dönem boyunca gönüllü ingilizce öğretmenliği yapan Özlem Bulut, okula yaptığı yardımlarla biliniyor.

Yaptığı başarılı çalışmalarla bilenen Özlem Bulut’a başarıların devamını dileriz.

Galeri
📆 01 Ekim 2020 Perşembe 12:38   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir