MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Belediye, Manşet, SULTANBEYLİ » “Parklarımızın Sayısı Hızla Artıyor”
“Parklarımızın Sayısı Hızla Artıyor”

“Parklarımızın Sayısı Hızla Artıyor”

Çocuklar mutlu olsun diye Sultanbeyli’de parkların sayısı hızla artıyor. İlçe yeni parklar ve oyun alanları kazanmaya devam ediyor.

Sultanbeyli Belediyesi çocukların daha fazla oyun oynayacağı, ebeveynlerinin ise dinlenebileceği yeşil alan ve parkların sayısını artırmayı sürdürüyor. Son dönemde 50’nin üstünde parkı hizmete sunan Belediye; ilçenin yaşam alanlarını artırıyor, Sultanbeyli’yi yeşille donatıyor. Diğer taraftan mevcut parklarda da çevresel etkenlerden dolayı tahrip olan oyun grupları onarılıyor ve yeni haliyle çocukların kullanımına sunuluyor.

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin yaptığı değerlendirmede, ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırdıklarını ve bu sayının hızla artacağını ifade etti. Amaçlarının Sultanbeyli’de çocukların güvenli bir şekilde oyunlar oynaması ve ilçe sakinlerinin de günün yorgunluğunu atabileceği alanlar oluşturmak olduğunu vurgulayan Başkan Keskin, “Sultanbeyli’mize yeni parklar kazandırıyoruz. Son dönemde çocuklarımızın hizmetine sunduğumuz parklarımızın sayısı artıyor. Şu anda bir parkımızın yapımı devam ediyor, bir diğerinin de yapımına başlıyoruz. İnşallah ikisini de kısa sürede hemşehrilerimizin ve yavrularımızın hizmetine sunmuş olacağız. Ayrıca zaman içinde deforme olan parklarımızı ve oyun gruplarımızı da revize ediyoruz. Amacımız mutlu çocukların yaşam sürdüğü, mutlu bir Sultanbeyli. Bunun için belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 7’den 70’e ilçemizdeki herkesin mutlu ve keyifli vakitler geçireceği yeni yeşil alanlar kazandırmaya devam edeceğiz. İçerisinden geçtiğimiz salgın dolayısıyla çocuklarımızın güvenle parklarda oyun oynayabilmesi için maske, mesafe ve temizlik kuralına dikkat etmelerini önemle rica ediyorum.” dedi.

📆 29 Eylül 2020 Salı 13:22   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir