MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Pendik Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Devam Ediyor
Pendik Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Devam Ediyor

Pendik Belediyesinin düzenlediği meslek edindirme kursları yaz döneminde zenginleşerek devam ediyor. 

Haziran sonundan itibaren başlayacak kurslar arasında 3 Boyutlu Model Çizimi ve İç Mekan Süs Bitkileri Yetiştiriciliği gibi ilk kez verilecek eğitimler de var. 

Kavakpınar Mahallesi Ahmedi Hani Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren Pendik Meslek Akademisi, Pendiklileri yaz aylarında da sertifikalı yeni kurslarla buluşturacak.  3 Boyutlu Model Çizimi Kursu için kayıtlar başlarken Mantar Yetiştiriciliği, Bahçe Bakımı, Arı Yetiştiriciliği, Yönetici Asistanlığı ve İç Mekan Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Kursları da yakında başvurulara açılacak. Kayıtlar ise Pendik Belediyesinin WEB sitesi www.pendik.bel.tr’den online yapılacak.

3 Boyutlu Model Çizimi için kayıtlar başladı

Tasarımdan Üretime “Ürün Geliştirme” Eğitimi kapsamında verilecek olan kurs için kayıtlar 17 Haziran’da başladı. Eğitim ise 24 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek. Kurs, İstanbul Kallkınma Ajansı desteğinde Teknopark İstanbul Ortaklığında, Saha İstanbul İştirakiyle yürütülen Marmara Üniversitesi Ürün Geliştirme Merkezi Projesi kapsamında düzenleniyor. 16-35 yaş arası Pendiklilerin başvuru yapabileceği kursun kontejanı 20 kişi. Ürün geliştirme yöntemleri, 3 boyutlu modelleme, yazıcı ve tarama konusunda toplam 10 gün eğitim alacak olan kursiyerlerden başarılı olanlara sertifika verilecek.

Mantar Yetiştiriciliği Kursu

4.sü gerçekleştirilecek olan Mantar Yetiştirciği Kursu için kayıtlar 24 Haziran’da başlayacak. 29 Haziran’dan itibaren 10 hafta sürecek eğitimin toplam süresi ise 80 saat.

Bahçe Bakımı Kursu

6.sı düzenlenen kurs için kayıtlar 24 Haziran’da, eğitim ise 1 Temmuz’da başlayacak. Pazartesi, salı ve çarşamba günleri olmak üzere haftada üç gün düzenlenecek kurs toplam 8 hafta sürecek.

Arı Yetiştiriciliği Kursu

Emeklilere yönelik olarak 9.su düzenlenecek kursa 24 Haziran’dan itibaren başvuru yapılabilecek. Kursun başlama tarihi ise 1 Temmuz. 

Yönetici Asistanlığı Kursu

Yoğun ilgi gören Yönetici Asistanlığı Kursu için kayıtlar 1 Temmuz’da, eğitim ise 8 Temmuz’da başlayacak.

İç Mekan Süs Bitkileri Yetiştiriciliği

Yeni Mahalle Semt Konağı’nda verilecek eğitim için kayıtlar 1 Temmuz’da başlayacak. Eğitim ise 8 Temmuz’dan itibaren 9 hafta sürecek. Kursiyerler; pazartesi, salı ve çarşamba günleri saat 10.00-14.00 saatleri arasında eğitim alacak.

img
img
img
img
img

17 Haziran 2019
📆 18 Haziran 2019 Salı 01:01   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir