- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“PERDE KAPANMASA GÖRECEKTİNİZ”

DENİZ YÜCE BAŞARIR, İKİNCİ BASKISINI YAPAN KİTABI “PERDE KAPANMASA GÖRECEKTİNİZ”İ 39. ULUSLARARASI İSTANBUL KİTAP FUARI’NDA İMZALIYOR!

Kent Oyuncuları’nın kurucularından usta tiyatro adamı Kâmran Yüce’nin kızı, deneyimli yayıncı Deniz Yüce Başarır’ın, Türkiye tiyatrosunun tarihine ışık tutan Perde Kapanmasa Görecektiniz, Kâmran Yüce’nin Arşivinden Kent Oyuncuları’nın Kuruluş Hikâyesi (1959-1986)adlı kitabının ikinci baskısı çıktı!

Kâmran Yüce’nin özel arşivinden yola çıkan Deniz Yüce Başarır, kültür sanat dünyasında büyük heyecanla karşılanan kitabında Kent Oyuncuları’nın, namı diğer Kenter Tiyatrosu’nun tarihini tanıklıklar, belgeler ve fotoğraflarla anlatırken satır aralarında küçük bir kız çocuğunun duygularına da yer veriyor.

Deniz Yüce Başarır, günümüz Türk tiyatrosuna paha biçilemez katkıları olan topluluğun hikâyesini ilk kez bu kadar kapsamlı şekilde aktaran kitabını 39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda imzalayacak. Başarır, 3-4 Aralık ve 10-11 Aralık tarihlerinde 11.00-17.00 saatleri arasında 2. Salon 281-282no.lu [1] stanttaki İstanbul Kültür ve Sanat Ürünleri standında okurlarıyla buluşacak.