MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Recep Demirhan,Aşı Hayattır ,Aşı Candır “
“Recep Demirhan,Aşı Hayattır ,Aşı Candır “

Kartal Dr.Lütfü Kırdar Şehir Hastanesi Baş Hekimi Prof.Dr. Recep Demirhan basın mensuplarını makamında kabul etti.

Kartal’da bulunan yerel gazetecileri kabul eden Demirhan covid-19 ve aşılama ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Recep Demirhan hastanede sağlık çalışanlarından üçbin beşyüz kişinin aşı olduğunu aşılama işleminin devam ettiğini ifade etti.Şu ana kadar aksi bir durum yaşamadık .Aşılama çalışmaları devam ediyor.

“İLK AŞIYI BEN OLDUM”

Kartal Dr.Lüftü Kırdar Şehir Hastanesi Baş Hakimi Recep Demirhan,aşı geldikten sonra ilk aşıyı hiç tereddütsüz ben oldum .Çünkü kendi sağlığım kadar ,hastalarımında sağlığı risk altında Örnek verirsem eğer yanımda çalışan arkadaşım covid-19 virüsü taşısa ve bilmeyerek bir hastama bulaştırsa önüne geçemeyeceğimiz ve ölümle sonuçlanan acı olayla karşı karşıya kalabiliriz .O anlamada önce neden sağlık çalışanlarına aşı yaptırmamız gerektiği burada apaçık meydana çıkıyor .Öncelikle bizler kendimizi korumalıyızki hastalarımızı koruyalım.Dr.Lütfü Kırdar Şehir Hastanesi olarak şu ana kadar 900 sağlık çalışanı covid-19 virüsü ile mücadele etti .Şu anda hastanemizde vaka sayıları ilk güne göre azaldı ve aşıyla birlikte bu azalma normal seviyeye kadar ulaşacak ifadesini kullandı. Demirhan,şu anda aşı olmak istemeyen vatandaşlarımız mevcut aşıdan kesinlikle korkmamalıyız ve mutlaka aşı olmalıyız dedi .

“KARTAL’DA 500 BİN NÜFUS VAR”

Baş Hekim Recep Demirhan ,Kartal İlçemizde 500 bin nüfus var ,vatandaşlarımızı aşı olma konusunda duyarlı olmalarına davet ediyorum. Hastanemize sadece Kartal İlçemizden değil ,yakın komşu ilçelerimizdende hastalarımız var bu nedenle hastanemiz bölgemizin kalbi durumunda .

“AŞI HAYATTIR , AŞI CANDIR”

Aşı ile ilgili çekimser kalan ve aşı yapmak istemeyen vatandaşlara mesaj veren Demirhan “Aşı hayattır, Aşı candır “aşı Covid-19 virüsüyle mücadelede en faydalı ve etkili çözümdür ifadelerine yer verdi. Toplantıda basın mensuplarının sorularınıda yanıtlayan Recep Demirhan basın mensupları ile tek tek ilgilenerek aşı olma noktasında ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 18 Ocak 2021 Pazartesi 20:31   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir