MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “Sahne Rüzgârları” Adlı Tiyatro Oyunu Kartal’da Sahnelendi
“Sahne Rüzgârları” Adlı Tiyatro Oyunu Kartal’da Sahnelendi

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği Mayıs ayı kültür etkinlikleri kapsamında Yalçın Özden’in yazıp yönettiği “Sahne Rüzgârları” adlı tiyatro oyunu, Kartallı tiyatro severlerle buluştu.

Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahnelenen 2 perdelik komedi türündeki oyunda; Uğur Böceği Yalçın Özden Tiyatrosu oyuncuları rol aldı. Tiyatronun ve sahne yolculuğunun komik ve trajikomik yönlerini aktaran oyun, seyirciden bol alkış aldı.

55 yıldır sahnede yer alan usta oyuncu Yalçın Özden’in ve diğer oyuncuların seyircileri sık sık gülme krizlerine soktuğu 100 dakikalık oyunun ardından, Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi Koordinatörü Yıldıray Çimen tüm ekibe katkılarından dolayı teşekkür ederek Yalçın Özden’e, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına Kartal heykelciği takdim etti.

Özden ise “Sanatçı etrafını aydınlatarak eriyen muma benzer, geriye aydınlanmış yüzler ve hoş bir sada kalır.” diyerek sanata ve sanatçıya desteklerinden dolayı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e ve oyunu izlemeye gelen Kartallı seyircilere teşekkür etti.

📆 12 Mayıs 2022 Perşembe 12:43   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir