MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, Manşet » Sancaktepe’de 5 Çayı: Belediye Başkan Şeyma Döğücü İlçe Sakinleri ile 5 Çayında Buluşuyor
Sancaktepe’de 5 Çayı: Belediye Başkan Şeyma Döğücü İlçe Sakinleri ile 5 Çayında Buluşuyor

Vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelen Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, şimdi de 5 çayı sohbeti için Sancaktepe halkı ile bir araya geliyor.

İlk olarak Mustafa Öncel Spor Kompleksi önünde Veysel Karani Mahallesi sakinleri ile buluştu. 5 çayı sohbetlerinde vatandaşların sıkıntılarını, sorunlarını ve önerilerini dinleme fırsatı bulan Başkan Döğücü’ye  halk da yoğun ilgi gösteriyor. Çocuklarla fotoğraf çektiren, engelli ve yaşlılar başta olmak üzere her kesime elini uzatan Başkan Döğücü’nün sohbetleri samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşiyor. Çeşitli ikramlarla zenginleşen sohbetlerle vatandaş da Belediye Başkanına taleplerini ilk ağızdan ulaştırma fırsatı yakalıyor.

Belediye yöneticilerinin de katıldığı buluşmalarda vatandaşlarla sohbet edilerek, ilgili mahallede yürütülen belediye çalışmaları değerlendirilip.vatandaşların alep, öneri ve şikâyetlerini kayıt altına alarak, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için ilgili birimlere yönlendirmede bulundu.

İlk olarak Veysal Karani mahallesinde gerçekleşen 5 Çayı buluşmaları ilçede bulunan tüm mahallelerde belirlenen günlerde  gerçekleşecek.

📆 16 Eylül 2021 Perşembe 14:38   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir