- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Sancaktepe’de Yaz Okulu Coşkusu Başladı

 Paylaş [1]  / Güncel [2] / Güncel Haberler [3]

Sancaktepe Belediyesi Bilgi evleri tarafından çocuklar için her yıl düzenlediği Yaz Okulu açılış programı Başkanımız Şeyma Döğücü’nün de katıldığı programla başladı.

Prof.Dr.Necmettin Erbakan Külliyesi’nde gerçekleşen açılış törenine katılan ve çocuklarla eğlenceli vakitler geçiren Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, Yaptıkları tüm çalışmaların çocuklar için olduğunu ifade ederek “Gelecek sizin, siz geleceksiniz. Bu sebeple sizlerin en iyi şekilde eğitim almanız bizler için çok önemli. Sizlerden beklentilerimiz çok fazla. Bugünün çocukları gençleri, yarının belediye başkanları, cumhurbaşkanları olacaksınız.Bununla beraber koronavirüs sürecinde gençlerimiz ve çocuklarımız hem evlerinde sıkıldılar hem de öğrenmeyi, okullara ve kurslara gitmeyi özlediler. 16 Atölyemizde çocuklarımızın hem daha iyi bir eğitim alabilmeleri hem de kişisel gelişimlerine katkı sunmak ve onları biraz daha motive edebilmek için eğitimlerimizi hızlandırdık” şeklinde konuştu.

Başkan Döğücü yaptığı konuşmanın ardından açılış programı nedeniyle çocuklaa yönelik düzenlenen  etkinliklere katılarak onların sevincine ortak oldu.

28 Ağustos tarihine kadar devam edecek yaz okullarına bu sene 8-18 yaş arası 3580 öğrenci katılım sağlayacak.16 farklı branşta hizmet verilecek yaz okullarında öğrencilerin çok amaçlı gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla uçurtma şenlikleri, Bilim araştırmaları, piknikler, doğa gezileri, Robotik ve Müzik eğitimleri gibi sanatsal etkinlikler düzenlenecek.