MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet, sancaktepe » Sancaktepe’de Yaza Muhteşem Konserlerle Muhteşem Veda
Sancaktepe’de Yaza Muhteşem Konserlerle Muhteşem Veda

Sancaktepe Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Yaza veda’ konserleri vatandaşların yoğun katılımı altında 3 gün boyunca birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla gerçekleşti.

23-25 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen konserlerin ilk gününde Ece Munay, İkilem ve Ziynet Sali sahne alırken, 24 Eylül Cumartesi Motive ve Murat Dalkılıç, 25 Eylül Pazar günü ise Elif Buse Doğan ve Ekin Uzunlar Sancaktepe’li müzikseverlerle bir araya geldi.

Sancaktepe Belediye Meydanı’nda gerçekleşen konserler ile birbirinden değerli isimlerin vatandaşlarla buluşturulması amaçlanan etkinlikte, 3 gün süren yaza veda konserlerinin başlangıcı Cuma günü yapıldı. Ece Munay, İkilem ve Ziynet Sali’nin sevenleriyle buluştuğu gecede vatandaşlar da birbirinden farklı şarkılara eşlik ederek, eğlencenin tadını çıkardı.

“BİZ ÇOK GENÇ, KIPIR KIPIR BİR İLÇEYİZ, İSTANBUL’A DEĞER KATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

3 gün süren  yaza veda konserleri ile Sancaktepe’li vatandaşların müziğin ve eğlencenin tadına vardığını vurgulayan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü “Biliyorsunuz geçen sene size seneye diğer konserlerimize devam edeceğiz diye söz vermiştik. Sözümüzü tuttuk. Ben bu coşkulu kalabalığa ve birbirinden değerli sanatçılarımıza geldikleri için teşekkür ediyorum. Üç gün boyunca sizlerle burada ‘Yaza veda’ konserlerimizi gerçekleştirdik.Yazın son günlerini yaşadığımız şu günlerde serin havaya rağmen gençlerimiz bizleri yalnız bırakmadı. Bu yüzden gençlere bir kere daha ‘Kendinizi alkışlayın’ diyorum. Sancaktepe sanatın, eğitimin, kültürün ve sporun başkenti olmaya devam edecek. Biz çok genç, kıpır kıpır bir ilçeyiz, İstanbul’a değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Sancaktepe

📆 26 Eylül 2022 Pazartesi 21:31   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir