- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“SEDA YALÇINLAYA ;TÜRKİYEYİ VE DAHA GÜZEL YARINLARI KADINLARIMIZLA BİRLİKTE İNŞAA EDECEĞİZ”

İYİ Parti Gebze Kadınları Kahvaltı programında buluştu..

İYİ Parti Gebze İl Başkanlığında Kadın Kolları Kahvaltı programı düzenlendi..

Toplantıya İÝİ Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Pelin Dönge,İYİ parti Gebze ilçe kadın kolları Başkanı Seda Yalçınkaya,Gebze kadın kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Gebze İyi Parti ilçe binasında gerçekleşen toplantıya yaklaşık 100 kadın katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya yaptı.

Yalçınkaya,Öncelikle pazar gününüzü bizlere ayırıp geldiğiniz için teşekkür ediyorum, ben Seda Yalçınkaya, göreve yeni geldim bugünki toplantımızın amacı kadın hareketi başlatmak ,siyasette kadının yeri tartışılmaz kadınlar olarak partimiz için neler yapabiliriz proje ve önerileriniz nelerdir bu konuları konuşmak ,kaynaşmak için biraraya geldik.“Kadınlarımızın partimiz için önemi ve yeri tartışılmazdır. Genel Başkanımız partiyi kurarken kadınlar ve gençlere güvenerek kurdu. Ülkemizde gençlerimiz ve kadınlarımıza gereken önem verilmemektedir. Bizler İYİ Parti olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz,biz kadınlar olarak birşeyleri değiştirebiliriz bunuda beraber olursak başarabiliriz ben sizleride dinlemek istiyorum öneri ve düşünceleriniz bizler için önemli Şehirlerimiz kadın eliyle daha güzel hale gelecek. Türkiye’yi ve daha güzel yarınları, kadınlarımızla birlikte inşa edeceğiz” dedi

Toplantıda söz alan İYİ parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Pelin Dönge,bizlere vakit ayırıp buralara kadar geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Meral Akşener’in bir kadın olarak başlatmış olduğu mücadelenin parçalarıyız biz kadınlar ,çünkü Genel Başkanımız bir kadın,bu mücadele hepimizin o yüzden kadın hareketini önemsiyorum ve kadınlar olmadan hiç birşey olmaz.Bizler hep konuşuyoruz ben sizleri dinlemek istiyorum, önerilerinizi GEBZE için neler yapabiliriz düşüncelerinizi merak ediyorum hepinize saygılar sunuyorum dedi…Toplantı sonrasında misafirlere ,kadına şiddete hayır yazılı not eşliğinde kalem hediye edildi.Kadına yönelik yapılan şiddete dikkat çekildi.

Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

HABER FOTO ;NURAY YILMAZ