MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » ŞEHİT ÖMER ÖNER ADI ÖLÜMSÜZLEŞTİ.
ŞEHİT ÖMER ÖNER ADI ÖLÜMSÜZLEŞTİ.

Şehit Kütüphaneleri Gönüllüleri İstanbul Koordinatörü Sayın Sema KARA hanımefendinin katkıları ve desteği ile Velibaba Çok Programlı Anadolu Lisesinde oluşturulan ve Şehidimiz Ömer ÖNER’in adının verildiği modern kütüphane bugün duygu yüklü bir törenle açıldı.

Pendik Kaymakamımız Sayın Dr. Hülya KAYA hanımefendinin açılışını gerçekleştirdiği Şehit Ömer ÖNER kütüphanesi açılış törenine , Aziz Şehidimizin ailesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Gazi, Oktay KAYA , şube üyesi Gaziler Şehit aileleri ,Milli Eğitim Şube Müdürü Avni ER, Okul Müdiresi Gülnihal AYDIN GÖKÇE ,İlçe Gıda ve Hayvancılık Müdürü Mustafa GÖKDOĞAN , Tuzla Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Müdür Vekili Necdet EKER ,
Tuzla Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Şehit ,Gazi Birimi sorumlusu Saliha MANTAR, Tuzla AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Dr. Tuğba ARSLANOĞLU KARAKAYA , Okul Aile Birliği Üyeleri ve Veliler katılım sağladı.

Vatan, Millet uğruna canlarını feda eden binlerce Aziz Şehidimize minnet ve saygı duygusu içinde geleceğimiz olan gençlerimizin yetiştiği bir ilim irfan yuvasında açılışı yapılan Kütüphanemizin hazırlanmasında, Şehit Ömer ÖNER’in adının verilmesinde emeği geçenlere ve bu anlamlı günde bizleri yanlız bırakmayan saygıdeğer yöneticilerimize şahsım, yönetim kurulum ve üyelerim adına en kalbi sevgilerimizi, şükran duygularımızı arz ediyorum.

Saygılarımla.
Oktay KAYA
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı

Galeri
📆 30 Haziran 2021 Çarşamba 00:42   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir