MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Belediye, beyoğlu, GÜNDEM, Manşet » Şehrin Sahnesi ‘Hasköy Sahne’ Muhteşem Konserlerle Yaza Veda Etti
Şehrin Sahnesi ‘Hasköy Sahne’ Muhteşem Konserlerle Yaza Veda Etti

Yaz boyunca konserlerden sinema gösterimlerine, tiyatro oyunlarından çocuk eğlencelerine kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Hasköy Sahne, hafta sonu düzenlenen muhteşem konserlerle yaza veda etti.

Beyoğlu’nun yeni kültür sanat ve eğlence mekanı Hasköy Sahne, yaz akşamlarının en büyük eğlence kaynağı oldu. Beyoğlu Belediyesi tarafından Haliç’in kıyısında açık havada kurulan Hasköy Sahne’de; usta sanatçıların sahne aldığı konserlerden sinema gösterimlerine, tiyatro oyunlarından çocuk eğlencelerine kadar birçok etkinlik düzenlendi. Dolu dolu geçen sahne etkinlikleri, hafta sonu düzenlenen muhteşem konserlerle sona erdi.

BEYOĞLULULAR DOLU DOLU BİR HAFTA SONU GEÇİRDİ

İki gün süren Yaza Renkli veda etkinliğin ilk gününde başarılı DJ Hakan Küfündür en iyi Türkçe Pop şarkıları ile gençleri coşturdu. Konserin ardından Boya Savaşının başlaması ile birlikte eğlence hat safhaya ulaştı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı gece Yüksek Sadakat Konseri ile son buldu. Konserde, Yüksek Sadakat sevilen şarkılarıyla gençlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Etkinliğin ikinci gününde ise sevilen şarkıcı Aydilge hayranlarına unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı. Konserlerin tamamlanmasıyla birlikte şehrin sahnesi Hasköy Sahne yaza veda etti.

📆 21 Eylül 2021 Salı 14:24   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir