MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, Manşet, Toplum, ÜSKÜDAR » ŞENOL GÜNEŞ PARK’INDA BEŞ ÇAYI BULUŞMASI
ŞENOL GÜNEŞ PARK’INDA BEŞ ÇAYI BULUŞMASI

Üsküdar’ın parklarında Başkanımız Hilmi Türkmen’in katılımları ile geleneksel hale gelen beş çayı buluşmalarımız hız kesmeden devam ediyor.

Süper Hizmet, ÜSİM, İmar, Kentsel Dönüşüm, Sosyal Destek, Park Bahçeler, Veterinerlik gibi tüm birimlerimizi Üsküdarlı hemşehrilerimizin ayağına götürdüğümüz park buluşmalarımızın bu seferki durağı Kirazlıtepe Mahallesi Şenol Güneş Parkımızdı.

Bu zamana kadar yapılmamış olanları Üsküdarlı hemşehrilerimizle gönül gönüle vererek birçok ilklere imza atan Başkanımız Hilmi Türkmen mahalle sakinlerine kentsel dönüşümle ilgili müjdeler verdi. “Kirazlıtepe’de 551 bağımsız birim bitti, tümünü hak sahiplerine teslim ediyoruz. 2 ve 3. etap; 1467 bağımsız birim, ihaleleri tamam, tümü yine hak sahiplerinin olacak. Sözümüz söz! Üsküdar’da! 3’te 2 yasal çoğunluğu bulan herkes yeni evine kavuşacak ”dedi.

Daha sonra vatandaşlarla bire bir sohbet eden başkanımız Hilmi Türkmen, Üsküdarlı hemşehrilerimizin talep, istek ve şikâyetlerini dinleyerek çözüm noktasında yardımcı oldu.

Park buluşmalarımızda artık geleneksel hale gelen çocuklara 3 soru sorulup 3 tabletin hediye edildiği buluşmada zekâ oyunları oynanarak, yüz boyama etkinliği ve balon hediyeleriyle birlikte pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi.

İcadiye Mahallemizde bulunan Necmettin Öztürk Parkı’nda 16.09.2021 Perşembe günü gerçekleştireceğimiz bir sonraki buluşmamıza tüm mahalle sakinlerimizi bekliyoruz.

📆 20 Eylül 2021 Pazartesi 16:44   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir