MENÜ ☰
..
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet » SEZONUN SEVİLEN 11 OYUNU İBB KÜLTÜR MERKEZLERİNDE
SEZONUN SEVİLEN 11 OYUNU İBB KÜLTÜR MERKEZLERİNDE

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel hazırladığı programla, kültür merkezi sahnelerinde usta isimleri ağırlıyor. Ücretsiz olarak sahnelenecek 11 oyun, 26 Mart Pazar ve 27 Mart Pazartesi günleri kentin dört bir yanında İstanbullu tiyatroseverlerle buluşuyor.

Kültür-sanata erişimi kolaylaştırmak adına tüm merkezlerini birer sanat evine dönüştüren İBB Kültür Dairesi Başkanlığı27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde de 11 sahnesinin perdelerini İstanbullular için aralıyor. Bu özel gün kapsamında sezonun sevilen oyunları: “Ağaçlar Ayakta Ölür”, “Tatavlada Son Dans”, “Memleketimden İnsan Manzaraları”, “İmparator”, “On Kişiydiler”, “Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi”, “Her Şey Bedava”, “Kelepçe Kullanma Kılavuzu”, “Güldüren Cazibe”, “Seçim Dansı” ve “İyi Kötü Çirkin” İBB’nin 11 farklı kültür merkezinde ücretsiz olarak izleyicisiyle buluşuyor.

26 Mart Pazar günü saat 20.30’da Esenler İBB Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi’nde “Memleketimden İnsan Manzaraları” adlı oyunla başlayacak programda; 27 Mart Pazartesi günü saat 20.30’da da Fatih İBB Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi’nde “Ağaçlar Ayakta Ölür”, Bakırköy İBB Cem Karaca Kültür Merkezi’nde “Tatavlada Son Dans”, Kartal İBB Bülent Ecevit Kültür Merkezi “İmparator”, Bahçelievler İBB Yenibosna Dr.Enver Ören Kültür Merkezi’nde “On Kişiydiler”, Başakşehir İBB Başakşehir Kültür Merkezi’nde “Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi”, Tuzla İBB İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde “Her Şey Bedava”, Sancaktepe İBB Sancaktepe Eyüpsultan Kültür Merkezi’nde “Kelepçe Kullanma Kılavuzu”, Şişli Habitat Yaşam Merkezi’nde “Güldüren Cazibe”, Sultanbeyli İBB Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde “Seçim Dansı” ve Ümraniye İBB Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Kültür Merkezi’nde “İyi Kötü Çirkin” adlı oyunlar sahnelenecek.

iyi-kotu-cirkin.png

on-kisiydiler.jpg
📆 24 Mart 2023 Cuma 21:37   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir