MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “SİDAD’DAN GÜÇ BİRLİĞİ”
“SİDAD’DAN GÜÇ BİRLİĞİ”

“SİVASLILAR’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI”

“Kartal Sidad Bir Araya Geldi “

Kartal Sivas Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yusuf Er, Başkanlığında bir araya geldi.

1983 yılında kurulan Sidad şimdi daha güçlü bir şekilde yoluna emin adımlarla ilerleyeme devam ediyor.


Kahvaltı toplantısı Kartal Belediyesine ait Mehmet Ali Büklü sosyal Tesisinde, Dernek Başkanı Yusuf Er ve yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla yapıldı.
Saat ;11:00’da bir araya gelinen toplantıya Kartal Belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın,Kartal Belediyesi Plan ve Proje müdürü Nurettin Canpolat ,Net ısı Mühendislik yönetim kurulu Başkanı Makina Mühendisi Yusuf Altınbulak ,CHP geçmiş dönem Kartal İlçe sekreteri Süleyman Ülger ,İYİ Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Mukadder Gürcan, CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi Bayram Özdemir ,Dernek üyeleri, ve yeni üyeler katıldı .

“YUSUF ER,HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ “

SİDAD Başkanı Yusuf Er,açılış konuşmasında Kahvaltıya atılan misafirlere teşekkür etti.Er,Ülkemizi etkisi altına alan bir salgın ile karşı karşıya geldik.Yapmak istediğimiz tüm proje ve etkinlikleri iptal etmek zorunda kaldık.Pandemi koşullarında bir araya gelemedik .Bugün burada hem fikir alışverişinde bulunmak ,hemde birbirimizi yeniden tanımak amacıyla toplandık.Öncelikle hoşgeldiniz..Kahvaltı programımızda sizleride dinlemek isteriz.Dost sohbetinde Derneğimizi nasıl daha ileriye taşıyacağız hep birlikte değerli görüşlerinizi alacağız. Tekrar hoşgeldiniz afiyet olsun ifadesini kullandı..

Toplantı Sidad Başkanı Yusuf Er’in açılış konuşması ile başladı. Kartal Belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın ‘ın üyelere selamlama konuşması ile devam etti .
Programda ,üyelere tek tek söz verilirken düşünceleri ve fikirleri alındı..Daha güçlü bir SİDAD için yapılacak güzel ve analmlı projeler içinde hemfikir olundu ..Sosyal Projeler ,Eğitim ve Yardım Programları topluma fayda sağlayacak güzel buluşmalarda yeniden bir araya gelinme kararı alındı .

“İMAM AYDIN ,SİDAD’I HALETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ”

Toplantıda söz alan Kartal belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın, birlik ve beraberlik mesajı verdi, Aydın değerli hemşehrilerim öncelikle hepiniz hoşgeldiniz .SİDAD ‘ın biraz geçmişine gitmek istiyorum, 1983 yıllarında kurulan ve o dönemde düğün salonlarını dolduran bir kalabalıktık.Ben bugünü bir başlangıç olarak görüyorum.Bizler belirli görevler almış insanlarız benim isteğim genç arkadaşalrımızın önünü açmak ,onları iş ve politika, siyasette desteklemek .Sivaslılar olarak bizler bunu başarmalıyız .Bu çok zor değil el birliği ile Sidda’ı hakettiği yere getireceğiz ifadesini kullandı. Kahvaltı Toplantısında çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

📆 21 Şubat 2022 Pazartesi 13:50   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir