- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“ŞİMDİ ELAZIĞ İÇİN”

ŞİMDİ ELAZIĞ VE MALATYA İÇİN EL ELE VERME ZAMANI “

TEŞEKKÜRLER KARTAL.

Elazığ’da 6.8’LİK deprem sonrasında sağcıcıyla,solcusuyla, tüm siyasi parti temsilcileriyle,Sivil Toplum Kuruluşlarıyla,İş Dünyası ve Sanat Camiasıyla kısacası Tüm Türkiye kenetlenerek Elazığ için seferberlik ilan etti.

İlçe belediyelerin başlatmış olduğu kampanyalar ile ,gönüllü vatandaşlar olmak üzere,Elazığ için ne yapabiliriz noktasında birleşerek birliktelik sağlandı.

Tabiki bu yardımlar ve çabalar vatandaşlık ve insanlık görevlerimizden biriydi ,yapılması gerekende buydu, çünkü Türkiye’ye bu yakışırdı.

Belki siyasi farklılıklar ve fikir ayrılıklarına düşüyoruz,belki birbirimizi kırıyor ve ayrışıyoruz,hayatın ne kadar kısa olduğunu unutuyoruz ,ama nerede olursa olsun, hangi İlde,hangi İlçe’de ,hangi köyde olursa olsun ,böylesi üzücü olaylarda kenetlenmesinide iyi biliyoruz ,iyiki biliyoruz.

“Kartal belediyesinin öncülünde Elazığ için kampanya başlatıldı.”

Kampanya sosyal medya çağrıları ile ikinci gününde yoğun katılımla gerçekleşti.Kartal halkı kampanyaya destek vermek için büyük çaba sarfetti.

Kartal belediyesi öncülünde, Kartal Kent Konseyi, Atatürkçü düşünce Derneği Kartal Şubesi ,Kartal mahalle muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları ,Siyasi Partiler olmak üzere ,bileşenlerde kampanyaya destek verdiler.

“Kartal belediye personeli Kampanyayı özveriyle yürüttü”

Elazığ için yardım kampanyası çalışmalarını ,Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel olmak üzere, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah ve İlçe yönetim kurulu üyeleri Kartal Belediyesi Başkan yardımcıları ,Kartal belediyesi birim müdürleri, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri ve Kartal belediyesi personeli büyük bir özveriyle yürüttü.

Yardım Malzemeleri Paketlenmiş olarak Koli ambalajı halinde TIRA yüklendi.

“İmece Usulü Taşındı “

“Başkan Gökhan Yüksel, Personele yardım etti”

800 Koli Kartal belediyesi personeli tarafından imece usulü ile TIRA yüklendi.Yükleme işlemi sırasında Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Personele yardım ederek her aşamayı takip etti ve çalışmaları yerinde inceledi .

“2.yardım TIRI da yola çıkıcak”

“Son Fotoğraf Elazığ İçindi “

“Başkan Gökhan Yüksel, Çalışma arkadaşları ve Personele teşekkür etti.”

Yükleme işlemi bittikten sonra Başkan Gökhan Yüksel, Çalışma arkadaşları ve Personele teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı.
Değerli çalışma arkadaşlarım ve siz emekçi dostlar ,Elazığ da meydana gelen üzücü olay hepimizi derinden sarstı,Afet bölgesinden yeni döndüm ,orada gördümki sadece yardım değil bir merhaba ve güler yüz dahi oradaki vatandaşlarımızın yüreğini ısıtıyor.Ülkemizde yaşanılan böyle acı olaylarda kenetlenmek ve birlikte kalabilmek çok önemli bir duygu.Ben bu yüzden iki gündür gecesini gündüzüne katarak çalışmalara destek veren sizlere ve Kartal halkına sonsuz teşekkür ediyorum dedi..

Basın mensubu ve bir vatandaş olarak çalışmaları yakından takip etmeye çalıştım.Gördümki birlikte saracağız ACILARIMIZI çünkü bizim gidecek bir başka ÜLKEMİZ yok .

HABER: NURAY YILMAZ ..