MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “Sofu Ve Canbulmuş Ailelerinin Mutlu Günü”
“Sofu Ve Canbulmuş Ailelerinin Mutlu Günü”

“Caner İle Merve Masal Gibi Bir Düğünle Dünya Evine Girdi”

Kartalın sevilen ismi ,Hürriyet mahallesi yardımlaşma Platformu yönetim kurulu üyesi,iş insanı Ali Canbulmuş’un oğlu Caner Canbulmuş hayatını Merve Safu ile birleştirdi..

Cevahir Otelde gerçekleşen Nikâh merasimine siyaset ve iş dünyasından isimler katıldı.
Çiftin nikahını Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel kıydı Sofu ve Canbulmuş ailelerini tebrik etti ..

“BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN İSTANBUL SÖZLEŞMESİ MESAJI”

Canbulmuş ve Sofu ailelerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Çifte Mutluluklar diledi ve İstanbul sözleşmesine vurgu yaptı. Yüksel ,ben eminimki Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı nesiller geliştirecekler,yuvalarından bolluk ve bereket eksik olmayacak ve İstanbul Sözleşmesini unutmayacaklar ifadesini kullandı.

“MUTLU GÜNLERİNDE CANBULMUŞ VE SOFU AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR “


Cevahir Hotel’in bahçesinde gerçekleşen Nikâh töreninden davetlileri çiftin anne ve babaları karşıladı. Davetliler dilek tebriklerini aileye iletti..
Mutlu günlerinde Canbulmuş ve Sofu ailelerini dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı..Nikaha ,Kartal Belediye başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Başkan yardımcılarından Adem Uçar, Cengiz Türkmen ,Kartal Belediye Başkan Danışmanı Düzgün Çapar, Kartal Belediyesi Kartusaş Aş.yönetim kurulu başkanı Rıfat Demirhan ,Kartal Belediyesi Kartursaş Aş.Genel müdürü Yaşar Tan,CHP Kartal kadın kolları Başkanı Birgül Karababa ve yönetim kurulu üyeleri,Erzincan Altınbaşak Beldesi Derneği Başkanı Şükrü Oğuzalp ,Erzincan Gazipınarlılar Derneği Başkanı Murat Direk ,Kartal Hürriyet mahallesi Yardımlaşma Platformu Kurucu Başkanı Bayram Samast ve yönetim kurulu üyeleri,Canbulmuş ve Sofu ailelerinin yakınları ,dostları ve sevenleri katıldı…

“NİKAH TÖRENİ KOKTEYL İLE BAŞLADI”

Nikah töreni bahçeye özenle hazırlanan kokteyl ve ikramlarla başladı .Misafirler masal gibi bir düğünde gönüllerince eğlendiler ..

Hayırlı olsun Mutluluklar diliyoruz..


Bu güzel nikahtan mutlu kareler …

HABER FOTO :NURAY İÇLİ

Galeri
📆 04 Haziran 2022 Cumartesi 23:31   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir