MENÜ ☰
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet, sultanbeyliği belediyesi » “Sönmeyen Gönül Ateşi Kerbela” Programı Düzenlendi
“Sönmeyen Gönül Ateşi Kerbela” Programı Düzenlendi

Sultanbeyli Belediyesi, Yazar Ahmet Turgut’un katılımıyla “Sönmeyen Gönül Ateşi Kerbela” söyleşisi gerçekleştirdi. Programa gençler yoğun ilgi gösterdi.

Sultanbeyli’de kültür programları kesintisiz devam ediyor. Muharrem ayı dolayısıyla Sultanbeyli Belediyesi, Sönmeyen Gönül Ateşi Kerbela adlı program düzenledi. Aşkın Şehidi, Aşkın Elçisi gibi kıymetli eserlerin yazarı Ahmet Turgut’un konuşmacı olarak katıldığı program, Nuri Pakdil Edebiyat Kıraathanesi’nde gerçekleşti. Tarihte yaşanan Kerbela olayının detaylıca konuşulduğu programa gençler yoğun ilgi gösterdi. Yazar Ahmet Turgut, program sonrasında gençlerin sorularını cevapladı.

Gençlerin ilgisinden memnun olduğunu belirten Yazar Ahmet Turgut konuşmasında “Sultanbeyli Belediyemizin vesilesiyle vaktin şerefine erişmeye muvaffak olduk. Bizi böyle bir ortamda buluşturan Sultanbeyli Belediyesine ve Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e teşekkür ediyorum. İnşallah başka vakitlerde de buluşmak nasip olur. Siz kıymetli gençlerin bu güzel ortamları sahiplenerek şenlendirmenizi diliyorum.” dedi.

Programda konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Kerbelâ hadisesi tüm İslam Âleminin ortak acısı. Hz. Peygamberimizin mübarek torunu Hz. Hüseyin Efendimize ve tüm Kerbela şehitlerine Allah’tan rahmet diliyorum. Gençlerle yazarların buluşmasına her zaman önem veriyoruz. Bu tür faydalı programların artırarak devam edeceğiz. Bu önemli hadiseyi gençlerimize doğru bir şekilde aktaran Ahmet Turgut Hocamıza ve siz gençlerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

📆 28 Ağustos 2022 Pazar 23:41   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir