MENÜ ☰
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet, SULTANBEYLİ » “Sultanbeyli Belediyesi Olarak Eğitime Desteğimiz Daima Sürecek”
“Sultanbeyli Belediyesi Olarak Eğitime Desteğimiz Daima Sürecek”

2022-2023 Eğitim öğretim yılı açılış töreni Turgut Reis İlkokulunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin açılış töreninde öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Yeni eğitim öğretim yılı başladı. Sultanbeyli’de yeni eğitim dönemi için Turgut Reis İlkokulunda program düzenlendi. Açılış töreninde öğrenciler hazırladıkları gösterilerle beğeni topladı.

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin yaptığı konuşmada eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Turgut Reis İlkokulu’nun başarılı bir okul olduğunu ifade eden Başkan Keskin, “Bu sene de her yıl olduğu gibi okullarımız için elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyduk. Yavrularımızın rahat etmesi için okullarımıza çevre temizliği, tadilat gibi alanlarda destek sağladık. Her zaman eğitimin en büyük destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çağlar da yaptığı konuşmada, okullarda yapılan çalışmalara değinerek, kurumların okullara verdiği destekten söz etti.

İlçe Kaymakamı Kemal Şahin ise yaptığı konuşmada yeni eğitim yılının hayırlı olmasını diledi. Sultanbeyli’nin genç bir nüfusa sahip olduğunun altını çizen Kaymakam Şahin, öğrenciler için her şeyin en iyi şekilde planlandığını ifade etti.

📆 16 Eylül 2022 Cuma 01:23   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir