MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, Manşet, sultanbeyliği belediyesi » Sultanbeyli Gençlerinden Spor Alanında Örnek Başarı
Sultanbeyli Gençlerinden Spor Alanında Örnek Başarı

Gençler için düzenlenen Tam Bana Göre Festival dolu dolu geçti. Festival kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında Sultanbeyli Belediyesi Masa Tenisi Takımı 2. oldu.

Türkiye’nin gençleri, 16-21 Kasım tarihleri arasında Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Tam Bana Göre Festival’de buluştu. Birçok belediye, sivil toplum kuruluşları ve gençlerin katıldığı festivalde müzik dinletileri, konserler, tiyatro, sinema, e-spor gibi birçok etkinlik gerçekleşti.

Festival kapsamında Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. Yapılan turnuvaya 12 belediye takımı katıldı. Finalde Gaziantep Şahinbey Belediyesi ile karşılaşan Sultanbeyli Belediyesi Masa Tenisi Takımı ikinci oldu.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Umudumuzun, mutluluğumuzun kaynağı her zaman gençlerimiz. Onların kazandığı her başarı bizim için çok değerli. Sultanbeyli Belediyesi olarak önceliğimiz her zaman gençlerimiz oldu. Gençlerimizin her alanda tam donanımlı şekilde yarınlara hazırlanması konusunda büyük bir hassasiyet gösteriyor; milli ve manevi değerlerle donanmış, geleceğin sanatkârlarının, bilim insanlarının, sporcularının ilçemizde yetişmesi çalışıyoruz. Festival kapsamında düzenlenen turnuvada Sultanbeylili gençlerimiz dereceye girerek bize sevinç yaşattı. İkinci olan takımımızı tebrik ediyor, nice başarılar kazanmalarını diliyorum.” şeklinde konuştu.

📆 24 Kasım 2021 Çarşamba 11:26   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir