MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet, SULTANBEYLİ » ”Sultanbeyli’de Nitelikli Yapıların Sayısı Hızla Artıyor”
”Sultanbeyli’de Nitelikli Yapıların Sayısı Hızla Artıyor”

Son dönemlerde yatırımlarla hızla kalkınan Sultanbeyli’de nitelikli yapıların sayıları da hızla artmaya devam ediyor.

2009 yılında göreve gelen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in ilçeye kazandırdığı TEM Bağlantı Yolları Sultanbeyli’de gelişimin anahtarı oldu. Bu hizmetin ardından ilçenin kapıları dünyaya açıldı. TEM Bağlantı Yollarının açılmasıyla birlikte ilçede nitelikli konutların sayısı hızla artarken diğer taraftan da birçok firma genel merkezini Sultanbeyli’ye taşıdı. Ayrıca 2B ve hisseli parsellerin sorunu da çözüme kavuşunca Sultanbeyli’de büyük bir değişim yaşanıyor. Tapusuna kavuşan vatandaşların birçoğu konutlarını dönüştürmeye devam ediyor.
Konuyla ilgili değerlendirme yapan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “İlçemizde nitelikli konutların sayıları hızla artıyor. Tapu sorunu artık Sultanbeyli’nin önünde bir engel değil. Haliyle tapusunu alan hemşehrilerimiz ruhsatlı güvenli yapılarını yapmaya başladılar.” dedi.
Türkiye’deki deprem gerçeğine değinen Başkan Keskin, “Her birimiz 17 Ağustos depremini yaşadık. Allah bir daha göstermesin. Ancak önlemimizi almamız gerekiyor. İlçemizde imara uygun ruhsatlı yapıların sayısı hızla artıyor. Tabi ki bu sayı henüz yeterli seviyede değil. İnşallah amacımız ilçemizdeki yapıları daha güvenli hale getirmek. El birliğiyle bu süreci de başarıyla atlatacağız.” şeklinde konuştu.

Galeri
📆 16 Eylül 2020 Çarşamba 15:52   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir