MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet, Siyaset » ”TEK BAŞIMA SEÇİLEMEM HEP BERABER SEÇİLECEĞİZ, TEK BAŞIMA YÖNETEMEM HEP BERABER YÖNETECEĞİZ”
”TEK BAŞIMA SEÇİLEMEM HEP BERABER SEÇİLECEĞİZ, TEK BAŞIMA YÖNETEMEM HEP BERABER YÖNETECEĞİZ”

KARTAL’DA HER ŞEY İYİ OLACAK

İYİ Parti 27. dönem 1.Bölge Milletvekili Adayı İYİ Parti Kartal İlçe Başkan’ı Fuat onbaşılı ile bir söyleşi gerçekleştirdik.


Kendisi bize Fuat Onbaşılı’yı anlattı, siyasete ne zaman başladı, nasıl bir baba, ne işle uğraşıyor ve Başkan’ı olduğu İlçe teşkilatında neler yapıyor, yapmayı hedefliyor, pandemi sürecinde neler yaptılar gibi sorularımıza içtenlikle cevap veren Onbaşılı sözlerine şöyle başladı…..

”1979 Kayseri doğumluyum,İstanbula 1996 senesinde geldim.12 yıldır Kartal’da oturuyorum.


Elektrik Elektronik mühendisiyim ve iş güvenliği üzerine Yıldız Teknik Üniveristesinde yüksek lisans yaptım.Ticaret Üniversitesinde doktoromu yapmış bir akedemisyenim aynı zamanda.


Evliyim ve iki çocuk babasıyım.Mühendislik ve danışmalık yaptığım firmamım yanısıra hizmet sektörü üzerine yeni devarldığım iki firma sahibiyim….


Neden iyi parti diye sorarsanız; Türkiye’nin gidişatından memnun olmayan biri olarak,çocuklarının geleceğinden kaygı duyan bir baba olarak ve daha önce hiç siyasetle ilgilenmemiş biri olarak benimde bir şeyler yapmam gerektiğini, sadece oturduğumuz yerden eleştiri yaparak hiç bir şey olamayacağını görmüştüm.


7 Haziran seçimlerinden öncede aynı kanaatle yola çıkmıştım,CHP’nin İl Başkanlığında Oğuz Kağan Salıcının İl Başkan’ı olduğu dönemde ,Gülizar Emecan’ın Başkan Yardımcısı olduğu dönemde kısa bir siyasi deneyimim oldu.


Sonra Murat Karayalçın’ın İl Başkan’ı olması ile o komisyonlar dağıldı ve ben mücadeleme başlayamamış oldum.

İyi bir muhalifim, İyi Partinin kurulma aşamalarında takip ettim, Vizyonunun, yola çıkış amacını ve Ülke için yapmak istediklerini takip ettim, Genel başkanımızın konuşmaları ve duruşu hoşuma gittiği için İyi Partide siyaset yapmaya karar verdim.


İyi Parti Kartal İlçe Başkanlığının kurucu üyelerindenim.Kartal’da kurmuş olduğumuz ilçemizde siyasi mücadeleme başladım, daha önce her hangi bir partiye siyasi üyeliğim yoktur.


Bize oy veren 12 bin 500 kişinin hizmetkarıyız.
23 Şubat 2020 Pazar günü yapılan Partimizin 2.olağan İlçe kongresinde Mavi liste ile yarıştım ve 216 delegenin oyunu alarak İlçe Başkan’ı oldum.
Kongreye iki başkan adayı olarak katıldık ve Burak Tok başkanımla yarıştık. Kongremize katılım oldukça fazla oldu.


Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen İYİ Parti Kartal İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongremize; İYİ Parti Milletvekilleri,Siyasi partilerin temsilcileri,STK Temsilcileri ,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Efendi Argunşah, İYİ Parti Kartal Belediye Meclis üyeleri Mukadder Gürcan ,İbrahim Yıldırım Ateş, İYİ Parti Kartal İlçe Teşkilatının tüm birimleri, STK ve Dernek Başkanları, Muhtarlar ile çok sayıda davetliler katılım sağladı.


‘En iyi çalışmalarımızı bundan sonra da gerçekleştireceğiz’
Kongre günü yaptığım konuşmamda şunlara değinmiştim; Yaklaşık bir yıl İYİ Partide İlçe Başkanlığı görevinde buluna Burak Tok’a vermiş olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum. Kendisi Partimize güç katmıştır.Aynı zamanda kıymetli yönetim Kurulunada çok teşekkür etmek istiyorum. Çünkü gittiğimiz yolu biliyorum. Kıymetli arkadaşlarım İYİ Parti İlçe Kongremizi bugün gerçekleştirdik.

İYİ Parti Kartal’da çok önemli işler yapacak. Genel Başkanımız için çok güzel işler başaracağız.Bunu Kartal’da görüyorum. Biz kimseye zorla gelin İlçe Başkanı yönetici olun demiyoruz. Biz yıllardır fikir mücadelesi verdiğiniz yapıdan ayrılıp İYİ Parti’de saf tuttuk. Çünkü biz dedik ki Meral Akşener bu ülkenin kurtuluş reçetesi.

Bu işi ar bildik, namus bildik.
Allah’ın izniyle Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız. İyileştirilmiş Parlamenter sistemin Cumhurbaşkanı olacak sayın genel başkanımız. Sizler İYİ’ler hareketi olarak, yenilmez deneni yendiniz. Hiç kimse İYİ’ler hareketini küçümseyemez. Sayın Genel Başkanımız İzmir, Antalya, Balıkesir, Bursa Kırklareli, Kırıkkale, Edirne her gün mahalle mahalle köy köy geziyor. Bizde bu davaya inananlar olarak bu davanın için de olup, çok çalışacağız. İyi ki bende bu hareketin içindeyim…

”TEK BAŞIMA SEÇİLEMEM HEP BERABER SEÇİLECEĞİZ, TEK BAŞIMA YÖNETEMEM HEP BERABER YÖNETECEĞİZ”


Çok deneyimli ve güçlü bir yeönetim kadrosu kurduk..
Çok deneyimli ve güçlü bir kadro kurduğumuza inanıyorum, yaklaşık 6 aydır ;lçe Başkanlığı yapıyorum bu süreçte Yönetimimizle beraber bir çok güzel işe imza attık. Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’le ilişkilerimiz iyi gidiyor.

Kendisi daha bir kaç gün önce İlçe Başkanlığımızı ziyarete geldi. Onun bu ziyareti bizleri ziyadesi ile memnun etti.


Gençlik kollarımızla, Kadın Kollarımızla Kartal için çalışmaya devam ediyoruz. Gençlerimizin söz sahibi olması için onlara yol açtık.Yeni üyeler kattık partimize ve katmaya da devam ediyoruz.


Tüm dünyada baş gösteren ve Ülkemizide sağlık anlamında derinden etkileyen Covid-19 Corona virüsü hakkında da şunları söyleyebilirim.
Yeni yönetim olarak göreve başladığımızın ilk günlerin denk gelen bu virüs olayı ve alınan tedbirler doğrultusunda bizlerde 01 Haziran’a kadar İlçe bİnamıza ziyaretçi kabul etmedik.


Yeni yönetim olduğumuz için ziyaretçilerimiz çok oluyordu İşlerimizi, yapacaklarımızı tedbirler doğrultusunda gerçekleştirme kararı aldık ve İlçe Binamıza ziyaretçi kabul etmeme kararı aldık. Çünkü bizim için insan sağlığı herşeyden önce geliyordu.


Ben bir Hekim değilim ama , biliyorumki biz bu virüsü hizyen kurallarına dikkat ederek, sosyal mesafeyi koruyarak ve maskalerimizi takarak yeneceğiz. Gerekirse imkanlar dahilinde işlerimizi evlerimizden gerçekleştireceğiz.


Mahalle teşkilatlarımızı güçlendirdik ve her mahalleden o mahallenin önde gelen isimlerini, mahalleye hakim kişilerini partimize dahil ettik.
Mahalle meclislerimizi kurduk ve her kesimden insanımıza kapılarımızı açtık. Biz İYİ Parti olarak çıktığımız bu yolda tüm Kartal’ın gönlünü alarak hep beraber yürüyeceğiz.


Yönetimimle beraber Partimizi iktidara taşımak için gece gündüz çalışıp yolumuza devam edeceğiz.
Biz yüzümüzü Güneşe’e döndük ve aydınlık daha güzel günler için varız”….

diyerek sözlerini tamamlayan İlçe Başkan’ı Onbaşılıya bizlere zaman ayırıp bu bilgileri verdiği için teşekkür ediyoruz ve başarılar diliyoruz.

HABER -RÖPORTAJ :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 08 Temmuz 2020 Çarşamba 11:02   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir