MENÜ ☰
.
Eksper Haber » KÜLTÜR SANAT, Kültür-Sanat, Magazin, Manşet, Toplum » Trend Medya’dan Ali Kırca’ya teklif
Trend Medya’dan Ali Kırca’ya teklif

Trend Medya Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yıldırım, 40 yıllık meslek hayatını sessiz sedasız bırakan Ali Kırca’ya, ‘Toplum sizi bekliyor, ekranlara geri dönün’ çağrısı yaptı.

Siyaset Meydanı gibi hafızalara kazınan önemli programlara imza atan, televizyon haberciliğinin önemli ismi Ali Kırca, sessiz sedasız mesleği bırakarak dinlenmeye çekildi.

Bu süreçte roman yazan Ali Kırca, hala ana haber bültenlerinin aranan ismi.

Trend Medya Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yıldırım, “Bu ülkenin televizyon tarihine ismini altın harflerle yazdırmış Ali Kırca gibi bir değer televizyon kariyerini sonlandırdı. Kendi deyimi ile ben televizyonu bırakmadım, o beni bıraktı dese de bir nevi dinlenmeye çekildi. Habercilik ve medyada sosyal medyanın etkili bir dönemde Trend Medya ailesi olarak kendisini yeniden ekranlara davet ediyoruz. Youtube üzerinden yayın yaparak yeniden ekranlara, hayranlarına merhaba demesini istiyoruz” dedi.

Özgür sayılabilecek basın kuruluşu sayısının azaldığını, Ali Kırca’nın bu kuruluşlardan biri olan Trend Medya’ya beklediklerini dile getiren Yıldırım, “Büyük ustamızı, özgür bir dünya ve mecra olan Youtube üzerinden yayın yapmasını heyecanla bekliyoruz. Gençlere örnek olan Ali Kırca, pusulasız gemi gibi savrulan medya dünyasına yeniden yön vermeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Trend Medya Yönetim kurulu Başkanı Fatih Yıldırım’ın teklifine Ali Kırca’nın ne cevap vereceği merak ediliyor.

📆 16 Aralık 2021 Perşembe 20:47   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir