- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ KARTAL ŞUBESİ 23.OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI”

Türkiye Emekliler Derneği Kartal Şubesi Genel Kurul Heyecanı yaşadı.Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde gerçekleşen Genel Kurul Üyeler yoğun ilgi gösterdi .

Türkiye Emekliler Derneği Kartal Şube Başkanı Arif Yıldız’ ın açılış konuşması ile başlayan Kongrede ,saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti..

“GENEL KURULDA 400 DELEGE OY KULLANDI”

     Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi salonunda 400 delegenin katılımıyla gerçekleştirilen 23. Olağan Genel Kurulda, TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün; “Ülkenin akil insanları emeklilerin memleketin her hadisesinde fikir beyan edebilecek tecrübeye sahip olduğunu belirtti. Kimsenin emeklileri “yaşı yetmiş işi bitmiş mezar taşı” olarak görmemesi gerektiğini dile getirerek “Mehmetçiğimiz ve diğer güvenlik güçlerimiz cephede savaşıyor. Çok açık söylüyorum ki bütün arkadaşlarımla silahı elimize alıp cephede savaşacak kadar genç ve diriyiz. Bu ülkeye canımız feda olsun” sözlerini kullandı.

“FARKLI KADEMELERDE GÖREV ALAN ÜYELERE TEŞEKKÜR PLAKETİ”

Türkiye Emekliler Derneği Kartal Şube üyelerine Plaket taktım edildi .Programa ,Kartal Belediye başkan yardımcısı Adem Uçar, Stk temsilcileri ve üyeler katıldı..

Genel Kurul ,mevcut Başkan Arif Yıldız’ın yeniden Başkan olması ile son buldu.

HABER:NURAY YILMAZGaleri

[1]
[2]
[3]
[4]
[5]