MENÜ ☰
..
Eksper Haber » ataşehir, Belediye, Manşet » TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ATATÜRK KÜTÜPHANESİ ATAŞEHİR’DE
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ATATÜRK KÜTÜPHANESİ ATAŞEHİR’DE

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Türkiye’nin en büyük Atatürk Kütüphanesi’nin yapımına başladıklarını İstanbullulara müjdeledi.


Ataşehir’e yeni bir kütüphane daha kazandırılıyor. Bin 672 metrekarelik alanda, 667 metrekare oturumlu, 4 kattan oluşan toplam 3 bin 249 metrekare yapı alanına sahip Gönüllü Hizmet Vakfı Atatürk Kütüphanesi’nin 2023 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

İçerenköy Mahallesi, su deposu mevkinde yapımına başlanan Atatürk Kütüphanesi’nde; Atatürk kitaplığı, sergi salonu, etüt ve çalışma alanları, kayıt stüdyoları ile dijital kütüphane yer alacak.
 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi: “Türkiye’de, Atatürk ile ilgili bulanamayan her kitap yeni hizmet merkezimizden temin edilebilecek. İşte bu yüzden Atatürk Kütüphanesi gelecek nesillerimize bırakacağımız en anlamlı miraslarımız arasında yer alacak. Bizler Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Cumhuriyetin değerlerinden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Atatürk’ün bize gösterdiği yolda, Cumhuriyet’in ışığında, aydınlık yarınlara yurttaşlarımızla birlikte yürüyeceğiz” dedi.

📆 27 Eylül 2022 Salı 20:04   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir