- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Tuzla Belediyesi Aşevleri Sıcak Yemek Dağıtımına Devam ediyor

AŞ EVLERİ İÇİMİZİ ISITIYORKoronavirüs ile mücadele toplumsal yapımızın ana unsurlarını da ön plana çıkartıyor. Milletimizin güçlü çekirdek aile yapısı, dayanışma ruhu ve yardımlaşma yönünün Koronavirüs ile mücadele sürecine yansıması, içimizi ısıtan birçok görüntüyü de evlerimize taşıdı. COVID 19 ile mücadele sürecine, evlerinde kalarak büyük destek veren vatandaşlarımızın gereksinimlerini karşılamak için, Tuzla Belediyesi birçok konu başlığı altında çalışmalarını devam ettiriyor. Her gün binlerce vatandaşımıza hizmet veren Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri ve Aşevi, COVID 19 mücadelesine, 65 yaş üstü büyüklerimizin ve ihtiyaç sahibi ailelerin günlük yemek ihtiyaçlarını karşılayarak destek oluyor.  VEFA projesi ile örnek çalışmalara imza atan Aşevi, binlerce kişiye uzanan eliyle hem sofraları hem gönülleri ısıtmaya devam ediyor.Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Koronavirüs ile mücadele sürecinden önce de sosyal belediyecilik anlayışı ile hem yalnız yaşayan 65 yaş üstü büyüklerimize, hem ihtiyaç sahiplerine, hem de okullarımızdaki öğrencilerimize Aşevi ile hizmet veriyorken, bugün tüm imkanlarımızı mücadele kapsamında seferber ettik.Şehr-i Emin olarak ilçemizde ihtiyaç sahibi hiç kimsenin yalnız olmadığını, vatandaşlarımızın her zaman yanında olarak gösterdik. Göstermeye de devam edeceğiz. Bu zor günlerde de yine hemşehrilerimiz ile beraberiz. Sahada, saha gerisinde, evlerde tüm mücadeleye maddi manevi destek olmaya devam edeceğiz. Bu süreci hep beraber aşacağız. Biz vatandaşlarımız için her yerdeyiz.  Hemşerilerimizin tek yapması gereken, uyarları takip edip, evde kalarak bize destek olması ve ihtiyaç duyduklarında bizi aramasıdır.” diyerek Koronavirüs ile mücadeleye herkesin evde kalarak destek vermesi çağrısını yinelemiş oldu. Tuzla Belediyesi Aşevi, VEFA çalışma grubu ve iletişim merkezine gelen çağrıları değerlendirerek ihtiyaç sahipleri ve evden çıkamayan kimsesiz 65 yaş büyüklerimize kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor

Koronavirüs ile mücadele toplumsal yapımızın ana unsurlarını da ön plana çıkartıyor. Milletimizin güçlü çekirdek aile yapısı, dayanışma ruhu ve yardımlaşma yönünün Koronavirüs ile mücadele sürecine yansıması, içimizi ısıtan birçok görüntüyü de evlerimize taşıdı. COVID 19 ile mücadele sürecine, evlerinde kalarak büyük destek veren vatandaşlarımızın gereksinimlerini karşılamak için, Tuzla Belediyesi birçok konu başlığı altında çalışmalarını devam ettiriyor. 
Her gün binlerce vatandaşımıza hizmet veren Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri ve Aşevi, COVID 19 mücadelesine, 65 yaş üstü büyüklerimizin ve ihtiyaç sahibi ailelerin günlük yemek ihtiyaçlarını karşılayarak destek oluyor.  VEFA projesi ile örnek çalışmalara imza atan Aşevi, binlerce kişiye uzanan eliyle hem sofraları hem gönülleri ısıtmaya devam ediyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “ Koronavirüs ile mücadele sürecinden önce de sosyal belediyecilik anlayışı ile hem yalnız yaşayan 65 yaş üstü büyüklerimize, hem ihtiyaç sahiplerine, hem de okullarımızdaki öğrencilerimize Aşevi ile hizmet veriyorken, bugün tüm imkanlarımızı mücadele kapsamında seferber ettik.
Şehr-i Emin olarak ilçemizde ihtiyaç sahibi hiç kimsenin yalnız olmadığını, vatandaşlarımızın her zaman yanında olarak gösterdik. Göstermeye de devam edeceğiz. Bu zor günlerde de yine hemşehrilerimiz ile beraberiz. Sahada, saha gerisinde, evlerde tüm mücadeleye maddi manevi destek olmaya devam edeceğiz. 
Bu süreci hep beraber aşacağız. Biz vatandaşlarımız için her yerdeyiz.  Hemşerilerimizin tek yapması gereken, uyarları takip edip, evde kalarak bize destek olması ve ihtiyaç duyduklarında bizi aramasıdır.” diyerek Koronavirüs ile mücadeleye herkesin evde kalarak destek vermesi çağrısını yinelemiş oldu. Tuzla Belediyesi Aşevi, VEFA çalışma grubu ve iletişim merkezine gelen çağrıları değerlendirerek ihtiyaç sahipleri ve evden çıkamayan kimsesiz 65 yaş büyüklerimize kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.