MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, Manşet, Toplum, tuzla » Tuzla’da Aşevinde Pişen Sıcak Yemekler, İhtiyaç Sahibi Ailelere Ulaşıyor
Tuzla’da Aşevinde Pişen Sıcak Yemekler, İhtiyaç Sahibi Ailelere Ulaşıyor

Tuzla Belediyesi Aşevi’nde günün ilk saatlerinden itibaren pişirilmeye başlanan ve 3 çeşitten oluşan sıcak yemek, yılın her günü olduğu gibi Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. 

Tuzla Belediyesi yılın her günü Tuzla’da tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin yalnız hissetmemesi için özel çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda Tuzla Belediyesi Aşevi’nde sabahın ilk ışıkları ile pişen tavuk ile et yemeğinden oluşan sıcak yemek, ekipler tarafından ihtiyaç sahibi ailelere her gün ulaştırılıyor. Yılın her günü büyük bir özenle yapılan yemek dağıtımı, Ramazan ayının da gelmesi ile birlikte Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın öncülüğünde daha da hızlandı. 

Tuzla Belediyesi Aşevi’nde görevli şefler tarafından hazırlanan sıcak yemekler, Tuzla Belediyesi ekipleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar ulaştırılıyor. Bu kapsamda günlük bin 500 aileye sıcak yemek ulaştırılıyor.



📆 28 Mart 2023 Salı 15:54   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir