- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

ÜÇ DERNEK VE BERABERLİK ŞÖLENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ..

Erzincan Refahiye Çatak Köyü Derneği,Önen köyü Derneği,Kırantepe köyü Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Dernekleri Piknik Şöleninde biraraya geldi..

Pendik yenişehir piknik alanında gerçekleşen Şölen’e ilgi büyük oldu. 
3 Derneğin Başkanları söz alarak birlik ve beraberlik adına düzenlenmiş olan bir şölen bizleri yalnız bırakmayan tüm dernek üyelerine ,yönetim kurulu üyelerine ,katkılarını esirgemeyen iş adamlarına teşekkür ederek,gelecek yıl yapılacak olan Şölenin dahada büyük bir coşkuyla gerçekleştireceklerine vurgu yaptılar.
Çatak Köyü Derneği Başkanı Müslüm Tepe, Ören köyü Derneği Başkan Vekili ve Kırantepe köyü Derneği Başkanı piknikte hazır bulundu .

“MÜSLÜM TEPE;HİÇBİR DERNEK BİR SİYASİ PARTİNİN ARKA BAHÇESİ OLAMAZ”

Erzincan Çatak Köyü Derneği Başkanı Müslüm Tepe konuşmasında hiç bir dernek bir siyasi partilerin arka bahçesi olmamıştır,bizler Erzincan Çatak Köyü olarak buna müsade etmeyiz,bizde ayrı gayrı yoktur kim olursa olsun gelen bizim misafirimizdir, hepsine aynı şekilde yaklaşmamız gerekir ifadelerini kullandı.

Dernekler tarafından geleneksel hale getirilen piknik şöleninde geçmiş yıllarda her bir köy derneğinin ayrı ayrı yaptıkları piknikler yerine 3 Dernek olarak öncülüğünde tek bir şölende birleştirilerek yöresel sanatçılarla, çocuklara yönelik oyunlarla, davetlilere ikramlarıyla şölen havasında gerçekleştirildi.
Piknik Şölenine Siyasi partilerin Temsilcileride katıldı.