- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

Uğur Mumcu Yol Koşusu’nun 10.’su yapıldı

Uğur Mumcu Yol Koşusu’nun 10.’su yapıldı
Kartal Belediyesi tarafından, araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu anısına düzenlenen “Uğur Mumcu Yol Koşusu”nun 10.’su, sporcular ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.

Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde toplanan katılımcılar, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nı okudu.

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Aksu, belediye olarak depremzedelere yardım kampanya başlattıklarını belirterek, vatandaşlardan kampanyaya destek olmalarını istedi.

Bugün 10.’sunu gerçekleştirilen koşunun, 27 yıl önce kaybedilen Uğur Mumcu anısına yapıldığını ifade ederek, “Uğur Mumcu’yu bir suikaste kurban verdik ve ne yazık ki hala failleri bulunamadı. Bu anlamlı güne katkı sunduğunuz için sporcu kardeşlerimi alkışlıyorum.” diye konuştu.


Koşuya ,Kartal belediye Başkan Vekili Oktay Aksu, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, CHP Kartal İlçe sekreteri Mert polat, İlçe başkan yardımcıları ,Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar, Kartal belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın, Kartal belediye Başkan yardımcısı Cengiz Türkmen, Kartal Belediyesi birim müdürleri,Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube Başkanı Kemal Aslan, sporcular katıldı.

Koşunun sona ermesinin ardından dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.