MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » Ünlü oyuncu Sinem Öztürk’ün acı günü
Ünlü oyuncu Sinem Öztürk’ün acı günü

 Yapımcı Mustafa Uslu ile evli olan, Mustafa ve Kemal isminde ikiz çocukları bulunan oyuncu Sinem Uslu’nun annesi Ferhan Zuhal Öztürk, ömrünü yitirdi.

Annesinin sıhhat problemleri nedeniyle sıkıntı günler geçiren Sinem Öztürk, annesi Ferhan Zuhal Öztürk’ün 8 aydır sıhhat sıkıntılarıyla savaştığını ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıklamıştı.

Sinem Öztürk, kanser tedavisi gören annesinin hayatını kaybettiğini duyurdu. 

Sinem Uslu Öztürk şu tabirleri kullandı:

“Annemizi kaybettik. Cenazemiz yarın ikindi namazından sonra Mudurnu’da defnedilecektir.”

Öte yandan oyuncu Sinem Öztürk, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından sevenlerini üzen gelişmeyi paylaşmıştı. Sinem Öztürk annesinin kansere yakalandığını duyurmuştu. Sinem Öztürk Uslu annesi Ferhan Zuhal Öztürk’ün kemoterapi tedavisi gördüğünü belirterek sevenlerinden dua istemişti.

“ZORLU BİR SÜRECE GİRDİK”

Annesiyle birlikte çektirdiği bu kareyi paylaşan ünlü oyuncu, ”Annem Ferhan Zuhal Öztürk, 8 aydır KMML (Kemik iliğinin kan üretmemesi) tedavisi görüyordu. Ayda bir iğneyle yapılan tedavi olumlu sonuç veriyor derken, bir anda Akut Lösemi denilen, AML hastalığına evrildi. 3 gün süren bir ağır bakım sürecinden sonra kemoterapiye başladık… İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesinde güçlü bir sürece girdik.” sözlerini kullanmıştı.

Annesi için kan muhtaçlığı olduğunu da belirten Öztürk, ”Bu süreçte düşen kan pahaları ve trombositleri yüzünden kan ve aferez trombosit bağışına gereksinim duyuyoruz… Tek seferlik değil, kan bağışlarının sürekliği kıymetli. Kanın kendini yenilemesi için. Annemin kan kümesi 0+. Öteki kan kümesine ilişkin bağışçıların bağışları da bizim için çok değerli zira değişimle daha çabuk kendi kümemizdeki kana ulaşabiliyoruz.

Desteklerinizi bekliyoruz. Herkese sonsuz teşekkürler. Dualarınızı eksik etmeyin… Kimler kan verebilir: Son bir yıl içerisinde dövme yaptırmamış, ameliyat olmamış ve altmış beş yaş altı bağışçılar… Bağışları yalnızca Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Kan Merkezine yapabiliyoruz” bildirisini yazmıştı.

📆 29 Ağustos 2022 Pazartesi 16:06   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir