MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “VATAN İÇİN 300 FİDAN “
“VATAN İÇİN 300 FİDAN “


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi yönetim kurulu ve üyeleri , Şehit Aileleri ve Gazilerden 300 fidan..

300 FİDAN DİKTİLER

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Gazi Oktay Kaya etkinlikle ilgili açıklamalarda bulundu .Kaya şu ifadelere yer verdi;Cennet Vatanımızın Bağımsızlığı ve Milletimizin huzuru için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden Nurlanmış Aziz Şehitlerimiz ve onların canlı şahitleri olan onurlanmış Gazilerimiz anısına, Cumhuriyetimizin 97. yılında ağaçlandırma yaparak , onları birkez daha saygıyla ettik…

“Herşey Vatan İçin” adını verdiğimiz bu projemizi ,Karayolları 1.Bölge Müdürümüz Sayın Turgay Çolak beyefendi ve kıymetli Karayolları ekibinin bizleri çok mutlu eden yer tahsisi ve destekleri ile 31 Ekim 2020 Cumartesi günü gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz emek veren herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

Ağaçlandırma çalışmasına katılanlar Karayolları 1.Bölge müdürü Turgay ÇOLAK , Dernek üyeleri Şehit aileleri ve Gaziler katıldı.

Eksperhabergazetesi

Galeri
📆 31 Ekim 2020 Cumartesi 20:03   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir