MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, Manşet, pendik » Vefa Kıraathanesi üyelerinin yaşam alanları iyileştiriliyor
Vefa Kıraathanesi üyelerinin yaşam alanları iyileştiriliyor

Pendik Belediyesi Vefa Kıraathanesi sakinlerinin yanında olmayı sürdürüyor. Pendik Gönüllüleri, 65 yaş ve üzeri yalnız yaşayanların evlerine giderek temizlik, yemek yaparken PEAK da vatandaşları doğal afetlere karşı uyararak “eşya sabitleme” çalışması yapıyor

Pendik Belediyesi Vefa Kıraathanesi koordinatörlüğünde düzenlenen çalışmalarda 65 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam alanları iyileştiriliyor. Vefa Kıraathanesi üyesi olan ve yalnız yaşayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar tespit edilerek evlerine gidiliyor. Temizlik ve yemek pişirme işlemleri bittikten sonra eve giren PEAK ve Afet Koordinasyon Merkezi ekipleri ise vatandaşları doğal afetler hakkında bilgilendiriyor. Ekipler sabitleme çalışması ve acil durum bilgilendirmesinden sonra Deprem Çantası takdim ediyor.

Sıcak yemek pişiriyorlar

65 yaş ve üzeri evinde yalnız yaşayan büyükler Vefa Kıraathanesi tarafından tespit ediliyor. Kıraathaneye üye olan ve tespit edilen vatandaşların evlerine gidilerek detaylı bir temizlik gerçekleştiriliyor. Pendik Gönüllüleri evlerde yoğun temizlik çalışması yaptıktan sonra sıcak yemek de pişiriyor.

📆 17 Ağustos 2021 Salı 20:31   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir