- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

“YENİ BAŞKAN VE YÖNETİME TEBRİK ZİYARETİ”

Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar ve Kartal Belediyesi Spor işleri Müdürü Arda Savaş, yakın zamanda Kartal belediye Spor Kulübü Başkanlığına gelen Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Umut Daşatan’a ziyaret gerçekleştirdi..
Ziyarette Kartal belediye Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri hazır bulunurken ,önümüzdeki günlerde Kartal belediyesi Spor Müdürlüğü ve Kartal Belediye Spor Kulübü olarak gerçekleştirecekleri projelerden bahsedildi.
Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar, Umut Daştan ve ekibini tebrik ederek başarılar diledi. Uçar ,hepbirlikte Kartal’ı sporun Merkezi yapma noktasında çalışacaklarını Kartal’lı gençlerin sporu sevmeleri ve bu doğrultuda hareket etmeleri noktasında ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade etti..
Kartal belediye Spor Kulübü Başkanı Umut Daştan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, spor Kartal’ın kültürünü yansıtmaktadır Kartal zamanında önemli Futbol oyuncuları yetiştirmiş bir ilçemizdir.Kartalı spor anlamında eski güzel günlerine kavusturmak bizim en tabi görevimizdir .Bana bu görevi layık gören Kartal belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’e teşekkür ediyorum. Kimseyi mahçup etmeden, Kartal Belediyesi Spor işleri Müdürlümüzün gerçekleştireceği projelere ek olarak katkı ve destek sunacağımızı buradan ifade ediyorum..Tekrar ziyaretiniz için teşekkür ediyorum dedi…

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

HABER FOTO;NURAY YILLMAZ