MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Belediye, Kartal, Manşet » Yeni Su Yalıtımı Yönetmeliği’ Kartal Belediyesi’nde Tanıtıldı
Yeni Su Yalıtımı Yönetmeliği’ Kartal Belediyesi’nde Tanıtıldı

Tamamen otomasyon üzerinden güvenlik, ses, kamera, aydınlatma, iklimlendirme ve yangın sistemlerini kontrol eden, elektrik ve su sarfiyatından çevreci çözümlerle kar eden Kartal Belediyesi Hizmet Binası’nda “Yeni Su Yalıtımı Yönetmeliği” konulu bir seminer düzenlendi.

Kartal Belediyesi teknik personeline yönelik düzenlenen etkinlik, Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (Bitüder) Genel Sekreteri Meltem Yılmaz’ın sunumu ile gerçekleşti.

2017 yılında Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Binalarda Su Yalıtım Yönetmeliği’nin inşaat sektöründe tasarımcıya, uygulayıcıya ve denetim mekanizmalarına getirdiği yenilikler konusunda paydaşları bilgilendirmeyi amaçlayan Bitüder, seminerlerine Kartal Belediyesi’nde devam etti.

Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, belediyenin teknik personeli ile bir araya gelen Yılmaz, su yalıtımı ile ilgili mevcut mevzuatlar, uygulamalar, kullanılan malzemeler hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Ağırlıklı olarak yeni yönetmeliğin projelere getirdiği yeni tasarım ve uygulama kurallarının da paylaşıldığı seminerde, sektör paydaşları ile karşılıklı bilgi alışverişi sağlandı.

📆 05 Kasım 2019 Salı 09:33   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir