- Eksper Haber - https://eksperhaber.com -

YENİDEN REFAH PARTİSİ ,YEREL BASINLA BİRARAYA GELDİ

Yenisen Refah partisi Kartal İlçe başkanı Nedim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri, yerel basınla kahvaltı programında biraraya geldi..

Kartalda bulunan teşkilat binasında düzenlenen Kahvaltı programında ,açılış konuşmasını Kartal ilçe teşkilat Başkanı Nadim Yazıcı yaptı..

Yazıcı sözlerine ,Kartalın değerli yerel basın temsilcileri öncelikle vaktinizi ayırarak toplantımıza katılımlarınızdan dolayı şansım ve teşkilâtım adına teşekkür ediyorum .

Yeniden Refah partisi olarak ,Hocamız rahmetli Necmettin Erbakanın başlatmış olduğu siyasi çizgiyi bozmadan yolumuza devam ediyoruz..

Şu ana kadar basınla biraraya gelmedik ,17 Kasımda büyük kongremiz ardından ,başlattığımız mücadelemize devam edeceğiz.

Parti olarak bulunduğumuz yerin ve konumun farkındayız ,kafamızda Ülkemiz adına birçok güzel düşünce var ,inşallah ilerleyen zamanlarda aktif olarak bunları gündeme getireceğiz..Bu Ülke hepimizin ,Ülkemiz ve Halkımız adına yapılan iyi ve güzel işleri desteklerken, Doğru olmayan işlerle ilgilide tavrımızı koyacağız ifadelerine yer veren Yazıcı ,”YENİDEN FEFAHA KAVUŞACAĞIZ”dedi…Basın mensubu olarak mesleğinizi 39 ilçede yapmaya çalışıyorsunuz bizde sizi takip ediyoruz zor bir okadar kutsal bir görev icra ediyorsunuz ben bu anlamda sizleri kutluyorum ifadelerini kullandı..

Yeniden Refah partisi Kartal İlçe teşkilatı başkanı Nedim Yazıcı ,basın mensuplarıyla tek tek tanışarak sorularını yanıtladı..

Soru cevap şeklinde geçen toplantı ,çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu…

HABER FOTO ;NURAY YILMAZ