MENÜ ☰
Eksper Haber » beyoğlu, Manşet » Yenilenen Zincirlikuyu Caddesi’ndeki Mevcut Trafik Akış Yönü Değişiyor
Yenilenen Zincirlikuyu Caddesi’ndeki Mevcut Trafik Akış Yönü Değişiyor

Beyoğlu’nda yenilenerek hizmete açılan Zincirlikuyu Caddesi’ndeki mevcut trafik akış yönünün değiştirilmesi ile ilgili anket çalışması yapıldı. Ankete katılan bölge halkının yüzde 68,4’ü caddedeki trafik akış yönünün tersi istikamette olacak şekilde yeniden düzenlenmesi için ‘Evet’ dedi.

Beyoğlu’nda Kasımpaşa’nın en işlek caddelerinden birisi olan Zincirlikuyu Caddesi yapılan yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yeniden hizmete açıldı. Beyoğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından alt ve üst yapısıyla tamamen yenilenen caddeyle ilgili bir diğer talep de mevcut trafik akış yönünün ters yönde olacak şekilde yeniden düzenlenmesi oldu. Gelen yoğun talep üzerine bölgede koyuyla ilgili anket çalışması yapıldı.

ANKETE KATILAN VATANDAŞLARIN YÜZDE 68,4’Ü ‘EVET’ DEDİ

Beyoğlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından SMS yoluyla gerçekleştirilen ankete vatandaşlara “Zincirlikuyu Yol Akışının Bülent Demir Caddesinden Başlayarak; Dörtkuyu Caddesi – Kasımpaşa Zincirlikuyu Caddesi – Ağaçlaraltı Alt Baruthane Caddesi Yönünde Trafik Yönü Değişimi Planlanmaktadır. Akış Yönü Değişen Cadde ve Sokaklar ; Dörtkuyu Caddesi, Kasımpaşa Zincirlikuyu Caddesidir. Diğer Sokaklar Aynı Şekilde Kullanılmaya Devam Edecektir. Bu Değişikliği Onaylıyor Musunuz?” sorusu yöneltildi. Anket çalışmasına 2 bin 206 kişi katıldı. Ankete katılan vatandaşların yüzde 68,4’ü (1509 kişi) ‘Evet’ cevabını verirken, yüzde 31,6’sı ise (697 kişi) ‘Hayır’ cevabını verdi. Anket çalışması neticesinde caddedeki mevcut trafik akış yönünün ters yönde olacak şekilde yeniden düzenlenmesi için çalışmalara başlandı.

📆 07 Temmuz 2021 Çarşamba 13:23   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir