MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Eğitim, Manşet » Ziya Selçuk’tan ikinci yarıyıl açıklaması
Ziya Selçuk’tan ikinci yarıyıl açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, velilere seslenerek, “Sizlerden ricam, çocuğunuzun canlı derse katılımını ve TRT EBA kanallarını takibini teşvik ederek okullarımızla ve öğretmenlerimizle iletişim kanallarını güçlendirmeniz” dedi.

Bakan Selçuk’tan ikinci yarıyıl açıklaması

Bakan Selçuk, 2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin uzaktan ve yüz yüze eğitimle başlayacak olması nedeniyle velilere seslendi. Selçuk, küresel salgın döneminin oluşturduğu tüm belirsizliklere rağmen kendilerine verdikleri destek için velilere teşekkür ederek, şunları kaydetti;

*Evleri okul haline getiren, her odayı sınıfa dönüştüren ailelerimizin çabasının da yorgunluğunun da farkındayız. Bizler çocuklarımıza daha iyi bir eğitim sunabilmek için dünya standartlarında içerikler ve sistemler oluşturduk.

*İkinci yarıyıl eğitim programımızı güçlendirmek içinse yine sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu süreçte çocuklarınızın eğitim aidiyetini güçlendirmek için sizin ve çocuklarınızın düzenli bir hayat sürmesi, evlatlarımızın uyku ve beslenmelerinin düzenli olması, huzurlu bir ev ortamında bulunmaları büyük bir önem taşıyor.

“TEŞVİK EDİNİZ”

*Sizlerden ricam, çocuğunuzun canlı derse katılımını ve TRT EBA kanallarını takibini teşvik ederek okullarımızla ve öğretmenlerimizle iletişim kanallarını güçlendirmeniz. Çocukları yüz yüze eğitime başlayan ailelerimizin hijyen kurallarına uygun bir şekilde evlatlarını okula göndermelerini, çantalarına hijyen malzemeleri ve yedek maske eklemelerini hatırlatmakta.

📆 14 Şubat 2021 Pazar 20:32   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir