MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Gülay Şakar ,Siz Parti Gücünüz, Bizler Yüreğimizle Konuşuruz “
“Gülay Şakar ,Siz Parti Gücünüz, Bizler Yüreğimizle Konuşuruz “

DOĞRU Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar ile MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt arasındaki ‘Muhtarlık’ tartışması devam ediyor.

Gülay Şakar bugün gerçekleştirdiği basın açıklaması ile MHP İlçe Başkanı Zübeyir Kurt’un eleştirilerine cevap verdi.DOĞRU Parti Kartal İlçe Binasında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Gülay Şakar, MHP İlçe Başkanı Zübeyir Kurt’un bir kadın olarak kendisine yönelik sözlerin kabul edilemez olduğunu vurguladı.Şakar açıklamasında; “Sosyal medya hesabımda yaptığım paylaşımlar, bir araştırma sonucunda yapılmıştır. Emin olmadığım hiçbir paylaşımda bulunmam. Bunları ben kafamdan uydurmadım. MHP İlçe Başkanı Zübeyir Kurt’un ifade ettiği şekilde bir yamukluk olmayan, son derece yalın bir yazıdan dolayı bana ve genel başkanımıza yönelik çirkin sözlerden dolayı bugün buradayız.

Gündemimiz aslında genel ve yerel siyaset açısından çok yoğun. Son derece çirkin ve mesnetsiz yazmış olduğunuz yazı ile bizi ne kadar önemsediğinizi göstermiş oldunuz. Bozguncu, millet düşmanı dediğiniz genel başkanımız Rıfat Serdaroğlu, son derece düzgün yıllarını siyasete vermiş, belediye başkanlığı, bakanlık yapmış saygın bir devlet adamıdır. Beni tek seçmen olarak belirterek yıllarını siyasete veren şahsıma ve yöneticilerime haksızlık yapmışsınız. Siz bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsunuz. Biz bu ilçede göreve geldiğimiz günden itibaren sürekli muhtarlıklarımızla irtibat içindeyiz. 20 mahalle muhtarlığına gidip görüşlerini aldık. Siz göreve geldiğinizden itibaren hangi muhtara gittiniz. Sizin yaptığınız bu çirkin sözlü, siyasette olmayacağımı her zaman söyledim. Hanımefendi sözlerinizle şıklaştırıp, altında hakaretvari sözlerinizi ben sizin toyluğunuza ve agresif yapınıza veriyorum. Siz bu yapmış olduğunuz yazıyla kendinize zarar verdiniz. Siz partiniz gücü gereği konuşabilirsiniz ama biz yüreğimizle üslubumuzu bozmadan, saygı çerçevesi içerisinde yazmaya ve konuşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Galeri
📆 16 Ağustos 2023 Çarşamba 15:11   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HAVA DURUMU

İSTANBUL

RÖPORTAJLAR

ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

BAĞLANTILAR