MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet, Röportaj, Toplum » MURAT KOCA ” PARTİMDEYİM,İLÇEMDEYİM,GÖREVİMİN BAŞINDAYIM”
MURAT KOCA ” PARTİMDEYİM,İLÇEMDEYİM,GÖREVİMİN BAŞINDAYIM”

İYİ Parti Kartal İlçe Başkan Yardımcılarından Murat Koca,son zamanlarda hakkında çıkan Partiden ve İlçe yönetimindeki görevinden alındı,İYİ Parti ile ilişiği kalmamıştır söylentilerine cevap verdi ve şunları söyledi….

”Koca hakkımda çıkan söylentiler tamamen asılsızdır, Partimdeyim,İlçemdeyim,görevimin başındayım dedi.
Geçtiğimiz kongrede Fuat Onbaşılı Başkanımızı destekleyenler, İlçe Başkanı olması için çaba sarfedenler ne hikmetse ona karşı bir tutum içerisine girmişlerdir.


Yönetimden istifa edenler,başkaları da istifa etsin diyerek çeşitli entirkalar sergileyenler, ben kurucu üyeyim benim dediğim olur diyerek İlçeye baskı yapanlar, Belediye’den Başkan yardımcılığı bekleyenler, kendilerini kimseye sormadan,kimsenin icazeteini almadan İYİ Parti’den gelecek seçimler de Başkan adayıyım, olmazsa bağımsız aday olacağım diyenler bir araya gelmişler Fuat Başkan’la ve İlçeyle uğraşıyorlar.

Bende Murat Koca olarak her zaman olduğu gibi Fuat Başkan’ımın yanında durduğum için olsa gerek Murat’ı da yıpratır Partiden ve Başkan’dan uzaklaştırırız düşüncesi ile İlçe Yönetiminin ve Fuat Başkan’ın altını kazanlar boşuna sevinmesin ben görevimin başındayım ve olmaya da devam edeceğim.


İlçe’miz Kartal’da kurulduğu günden bu güne Başta Bünyamin Balta’ Başkanımızında büyük katkıları ile, sonrasın da Burak Tok Başkanımızında katlıları ile çok güzel işlere imza atmıştır.


İlk Başlar da Kartal’ın mahallelerinde 25-30 olan üye sayımızı özellikle son bir yıldır her mahallede aşağı yukarı 300 ile 500 sayısına çıkardıysak demek ki bizler iyi işler yapıyoruz.


Dava sevgisi ile menfaat ve çıkar sevdasını lütfen karıştırmayalım. Bizlerin bu güne kadar ne belediyemizden ne de Parti büyüklerimizden asla bir çıkar beklentimiz olmamıştır.

Bizlere verilen görevi Genel Başkanımızın yürüdüğü düstur çerçevesinde yapmaya devam edeceğiz. Amacımız Ülke Yönetiminde iktidar olup Sayın Genel Başkanımızı Ülkemize yönetici yapmaktır.


Birileri gibi küçük hesaplar yapıp büyük hayallerimizi asla zarara uğratacak değiliz.


Son olarak yineliyorum, ben görevimin başındayım İlçeme hizmete devam ediyorum…
Her şey İYİ olacak”….


Murat Koca


📆 02 Haziran 2021 Çarşamba 21:55   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir