MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Belediye, İSTANBUL, Kartal, Manşet, Röportaj, Sağlık » KARTAL BARKIN İÇİN TEK YÜREK OLDU
KARTAL BARKIN İÇİN TEK YÜREK OLDU

Kartal Belediyesi; kan bağışı ve kök hücre bağış kampanyası başlatarak kan bağışı konusunda hem kanser hastası olan Barkın’a yardımda bulundu hem de vatandaşlara örnek oldu.

Lösemi hastası olan 39 yaşındaki Barkın Başocak yararına kan bağışı ve kök hücre bağış kampanyası başlatıldı. Kartal belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Kızılay Kartal Kan Merkezi işbirliği ile başlatılan kampanyaya vatandaşın yoğun ilgisi damga vurdu. 2-3-4 Ağustos 2022 tarihine kadar sürecek olan kan ve kök hücre kampanyası bağışçılarını ağırlayacak. Uzmanlar tarafından detaylı bilgi taramasının ardından kan ve kök hücre bağışı devam edecek. Kampanyanın ilk gününde kan ve kök hücre bağışı, diğer günlerinde ise kök hücre bağışı gerçekleştirilecek. Kartal Belediyesi fuaye salonunda gerçekleştirilen bağış kampanyasının katılımı oldukça fazla oldu. Kızılay yetkilisi Kemal Berk ve Kartal Belediyesi Sağlık İşler Müdürü Şenol Karasu konuyla ilgili bilgiler verdi.

“KARTAL’LI KOMŞULARIMIZI KAMPANYAYA DAVET EDİYORUZ”

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü olan Şenol Karasu; “Barkın evladımızın annesi bize ulaştı ve durumun ne kadar hassas olduğunu anlattı bizimle de derhal harekete geçerek, Kartal Kızılay şubesiyle iletişim kurarak kan ve kök hücre kampanyası başlattık. 2-3-4 Ağustosa kadar devam edecek. Kartal’lı komşularımızı kampanyaya davet ediyoruz.” Söyleminde bulundu.

“HER BAĞIŞ BİR HAYAT DEMEKTİR”

Kızılay yetkilisi Kemal Berk; “Kan ve kök hücre bağışıyla sadece Barkın değil bu durumda olan her vatandaşımızın hayatı kurtulabilir. Her bağış bir hayat demektir. Kampanyaya olan ilgiden sevinç duyuyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Galeri
📆 02 Ağustos 2022 Salı 16:01   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir