MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » CHP Pendik Meclisine Tecrübeli isim ,Kutlu Özdemir
CHP Pendik Meclisine Tecrübeli isim ,Kutlu Özdemir

Cumhuriyet Halk Partisi Pendik İlçesinde yerel seçim süreci hız kazandı..Aday Adayı olmak isteyenler İlçe Başkanlığına resmi başvurusunu yapmaya başladılar..

TECRÜBELİ İSİM YENİDEN ADAY OLDU .

Cumhuriyet Halk Partisi Pendik’te 2 dönemdir Belediye Meclis Üyeliği, Partisi Gurup Sözcülüğü görevini yürüten Kutlu Özdemir ,Yeniden Belediye Meclis Üyeliği için adaylık başvurusunu yaptı..Partinin önemli kademelerinde görev alan ,Özdemir’e başarılar diliyoruz.

Kutlu Özdemir Kimdir ;

1985 yılında İstanbul Kartal’da doğdu. İlköğrenimini Terakki Vakfı Okulları’nda, Orta ve Lise öğrenimini Fevziye Mektepleri Vakfı Işık Lisesi’nde tamamladı.   Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdikten sonra İngiltere’de Exeter Üniversitesi’nde Küresel Politika Yüksek Lisans programını “Türkiye’de Sosyal Demokrasi ve Milliyetçilik” üzerine yazdığı tez ile seçkin derece ile tamamladı.   Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet Liderlik Okulu ve Amerika’da UPENN Wharton Academy Orta Doğu Siyaseti Sertifika programlarına katıldı. Siyaset Bilimi Stajını Brüksel’de Birleşmiş Milletler Parlamentosun’da yaptı.   Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2019 ve 2011 yılları arasında, İstanbul İl Gençlik Kolu Başkan Yardımcılığı, İl Sekreterliği ve İl Dış İlişkiler Sorumluluğu görevlerini yerine getirdi.   2012 yılında Gençlik Kolları Genel Başkanı Baş Danışmanlığı görevini yürüten Kutlu Özdemir, 2014 Yerel Seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi Adayı olmuş, 2019 yılında yapılan Yerel Seçimlerde ise İstanbul Pendik İlçesinden Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi seçildi.   Halihazırda 2 dönemdir Pendik Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi Gurup Sözcülüğü görevini yürüten Kutlu Özdemir, önceki dönemlerde Hukuk ve İmar komisyonlarında da görev almıştır.   Kutlu Özdemir’in “Değişen Dünyada Seçmen ve Siyaset” isimli kitabı 2020 yılında yayınlanmıştır.   Disk Emekli-Sen Maltepe Şubesi Kurucu İlçe Sekreterliği ve Kars Ardahan Iğdır Kültür ve Yardımlaşma Derneği (KAIDER) Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmış olan Kutlu Özdemir,  Aynı zamanda Pendik Sanayici İş Adamları Derneği (PESİAD) ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Kongre üyesidir.   Farklı sektörlerdeki şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanı olarak ticari hayatını sürdürmektedir.   Evli ve 2 kız evlat sahibidir. ileri seviyede İngilizce bilmektedir.

📆 28 Kasım 2023 Salı 08:27   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir