MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Süleyman Turan, Pendik İçin Yola Çıktık
Süleyman Turan, Pendik İçin Yola Çıktık

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan İddialı Konuştu;
Pendik’e Yeni Vizyon Kazandıracağız

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan gerçekleştirdiği basın toplantısı ile neden aday olduğunu ve Pendik’le ilgili projelerini açıkladı.

Pendik’te bulunan Ada Tesislerinde basın mensuplarıyla bir ayara gelen İYİ Parti Pendik belediye Başkan Adayı Süleyman Kuran; “Pendik’i kazanmak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından geçtiğimiz hafta TBMM Grup toplantısında adaylığı açıklanan Süleyman Turan; “Bu benim hayatımdaki en güzel görevlerden biri oldu. Çok gurur duydum. 37 yıldır büyüdüğüm şehirde belediye başkan adayı olmak benim için büyük bir şereftir. İnşallah Pendikli hemşerilerimize hizmet etme fırsatı doğar. Bunun için büyük çaba göstereceğiz. Pendik’te İYİ Parti’nin iyi belediyeciliğini vatandaşlarımıza sunmak istiyoruz” dedi.

Neden aday olduğuyla ilgili çok soru aldığını vurgulayan Turan; “Ben Süleyman Turan olarak Pendik siyasetine bir katkı sunmak istiyorum. Pendik’in geçmişindeki siyaset iki noktaya sıkışmıştı. Bu iki denklem dışında herhangi bir oluşum olmuyordu. Ama artık Pendik’in yeni vizyon sahibi insanlara ihtiyacı var. İstanbul Anadolu Yakası’nın en büyük ilçesi olan Pendik’in bir marka olması gerekirken, git gide geriye doğru gitmektedir. Kendi öz kaynaklarını kullanamayan bir belediye haline geldi. Kendi vizyonunu yaratamayan bir ilçe haline geldi. İşte ben bu nedenle aday oldum” dedi.

Kazanması durumunda Pendik’in en büyük sorununun kentsel dönüşüm sorununu çözeceğini belirten Turan, “Mahallelerimizdeki binalarımız maalesef depreme dayanaklı değildir. Deprem riskiyle karşı karşıya kaldığımız günlerde acilen bu sorunun çözülmesi gerekiyor. Biz bu sorunu çözeceğiz. Bunun dışında ilçemizdeki okulları depreme dayanıklı hale getireceğiz. Ayrıca projelerimizin arasında ilk ve orta öğrenim gören çocuklarımızın sabah kahvaltılarını belediye olarak biz karşılayacağız. Sosyal belediyecilik anlayışını geliştirerek insanları bir kart bir koliye muhtaç olmaktan kurtaracağız” ifadelerini kullandı.

Pendik’te ittifak olarak seçime girilmeyeceğini belirten İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Turan; “Partiler arasında şu an bir ittifak söz konusu değil. Ancak başkan adayları ve ekibi arasında bir ittifak oluşturulabilir. Ben bu ilçede kazanabilecek en güçlü adayım. Onun için diğer partilerin benimle birlikte yürümesini istiyorum. Bununla ilgili bütün partileri ziyaret edip, kendilerini bizlere destek vermeleri konusunda çağrıda bulunacağım” dedi.

Galeri
📆 31 Ekim 2023 Salı 23:17   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir