MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri; Yerel Seçimlere Hazırız
CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri; Yerel Seçimlere Hazırız

Cumhuriyet Halk Partisi Pendik İlçe Başkanlığı bölgedeki yerel basın mensuplarıyla kahvaltı programında buluştu. CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri yaptığı açıklamada, “Pendik’i alacağız” dedi.Pendik’te bulunan Gülistan Sofrası’nda gerçekleşen basın toplantısında CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İBB Gurup Başkan Vekili Tarık Balyalı, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Ercan, Pendik Belediyesi CHP’li meclis üyeleri katıldı.CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri yaptığı açılış konuşmasında, gerçekleştirilen kongreler sonrasında yerel seçimlere hazır olduklarını ve basın mensuplarıyla daha sık diyalog içerisinde olacaklarını vurguladı.

NİYAZİ GÜNERİ; “YEREL SEÇİMLERE HAZIRIZ”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Niyazi Güneri; “Gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz ile güzel bir değişim gerçekleştirdik. Pendik’te iddialı olmak için yoğun bir çalışma içerisine girdik. İstanbul’da çok iddialıyız. 14 tane olan belediye başkanlığımızı 25 çıkarma konusunda çok iddialıyız. Bu anlamda Pendik’te çok iddialı olduğunuzu bilmenizi isterim. Burada AK Parti’nin iktidarına son vereceğiz” ifadelerini kullandı.TARIK BALYALI; TÜRKİYE’DE DEĞİŞİM 1019 İTİBAREN DEVAM EDİYORDaha sonra söz alan İBB Grup Başkan Vekili Tarık Balyalı ise yerel basın mensuplarını kanaat önderi olarak gördüğünü belirterek; “ Türkiye’de büyük bir değişim yaşadık. Aslında değişim 12019’dan itibaren devam ediyor. 2019’da İstanbul’da bir değişim gerçekleştirdik. Daha sonra tabanın istemi doğrultusunda partide bir değişim gerçekleştirdik.

Şimdi ise Türkiye’de bir değişim gerçekleştireceğiz. Bu anlamda Pendik’te de değişim gerçekleşecektir” dedi.Son olarak konuşan CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Eren ise Türkiye siyasetinde pek görülmemiş bir değişim sürecinin yaşandığını vurguladı. Eren konuşmasında; “Mevcut genel başkanın aday olduğu bir kurultayda, başka muhalif bir adayın kurultayı kazanması Türk siyasi tarihi açısından önemli bir süreçti. Bu anlamda değişimin ilk gerçekleşen ilçelerden birisi olan Pendik’ti.

Bu anlamda ilçe başkanımız Niyazi Güner’e teşekkür ediyorum. Pendik Belediyesiyle ilgili başkanımız bir iddia ortaya koydu. Bu iddia aynı zamanda vatandaşımızın iddiası. Sokakta konuştuğumuzda Pendik’te de bir değişimin gerçekleşmesi gerektiğini söylüyorlar. Bunun için ise bizler kolektif bir şekilde çalışım Pendik Belediyesi’ni sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız” dedi.Konuşmaların ardından program gazetecilerin sorularıyla son buldu.

Galeri
📆 14 Kasım 2023 Salı 20:18   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir